"Valmiera" viesos pamatīgi sakauj "Bausku"

17.04.2021

valmiera_2020.jpg

Viena no ELVI florbola līgas līderēm FBK "Valmiera" šodien viesojās pie komandas "Bauska", kuru sagrāva ar 17:4. Ar 7 (6+1) punktiem uzvarētāju sastāvā izcēlās Ričards Eglītis. Pēc šī panākuma valmierieši izvirzījušies turnīra tabulas pirmajā vietā.

 

"Valmiera" mačā pret "Bausku" jau pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 6:0, divus golus iemeta Aleksejs Jakovļevs, bet pa vieniem – Ričards Eglītis, Daniels Urbanovičs, Raitis Ozols un Mārtiņš Broks. Tikai 31. minūtē, kad rezultāts bija jau 8:0, pie pirmā vārtu guvuma tika arī baušķenieki (1:8), kuru rindās ar precīzu metienu izcēlās Valdis Vāvers. Pēc otrās trešdaļas "Valmierai" bija astoņu vārtu pārsvars (9:1), bet visā mačā tā uzvarēja ar 17:4.

 

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 7 (6+1) punktiem bija Ričards Eglītis, kuram arī labākā spēlētāja balva. Mārtiņam Brokam 5 (2+3) punkti, pa četriem punktiem sakrāja Gatis Liepiņš un Patriks Brieže, 3 (2+1) punkti Danielam Urbanovičam, bet pa diviem goliem iemeta Aleksejs Jakovļevs un Raitis Ozols. Par labāko spēlētāju Bauskas komandā atzina Tomasu Zonni, kurā kontā viens gols, bet rezultatīvākais ar 2 (1+1) punktiem bija Valdis Vāvers. "Valmiera" pēc šīs uzvaras ar 31 punktu atgriezās turnīra tabulas līderes vietā, bet "Bauskai" joprojām septiņi punkti un priekšpēdējā pozīcija.

SF
JUGLASCIEMS