Pērnā debitante "Irlava/Avant" sezonu sāk ar uzvaru

17.09.2020

irlava_020.jpg

Ar uzvaru jauno sezonu sākusi ELVI florbola līgas vīriešiem pērnā gada debitante "Irlava/Avant", kas šovakar viesos ar 5:3 pārspēja komandu "Talsu NSS/Krauzers". Par labāko spēlētāju irlavnieku rindās tika atzīts divu vārtu autors Kristers Tiltiņš.

 

Mājiniece "Talsu NSS/Krauzers" šovakar aizvadīja savu jau otro jaunās sezonas spēli. Pirmajā, kas notika svētdien, talsenieki savā laukumā uzņēma Kocēnu "Rubeni". Jau pirmajā periodā mājinieki bija nonākuši iedzinējos ar 0:5, tomēr turpinājumā viņi spēja ne vien atspēlēties, bet arī uzvarēt pagarinājumā – 10:9. Šovakar Talsu florbolisti spēkojās ar komandu "Irlava/Avant", kas jau savā debijas sezonā negrieza ceļu nevienai pretiniecei un tikai par mata tiesu neiekļuva izslēgšanas spēlēs.

 

Abu Kurzemes komandu spēles rezultātu jau pirmās minūtes vidū ar precīzu metienu atklāja irlavnieks Ričards Gruziņš – 1:0. Tikai trešdaļas izskaņā talseniekam Tomam Bitmanim izdevās atjaunot neizšķirtu – 1:1. Spēles gaitā mājinieki kopumā trīs reizes atspēlējās, bet vadības grožus tā arī nespēja pārņemt. Pēc otrās trešdaļas viesi atradās vadībā ar 3:2, bet visā spēlē "Irlava/Avant" svinēja panākumu ar 5:3.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina Kristeru Tiltiņu, kurš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Labākā spēlētāja balvu Talsu komandā saņēma Toms Bitmanis, kura kontā arī divi goli. Bitmaņa komandas biedrs Andrejs Šķerbergs izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Šī jaunajā sezonā bija pirmā spēle, kurā uzvaru guva viesu komanda.

 

"Talsu NSS/Krauzers" – "Irlava/Avant" 3:5 (1:1, 1:2, 1:2)

Metienu attiecība:

17:19 (4:4; 4:5, 9:10)

Rezultatīvākie:

"Talsu NSS/Krauzers" – Toms Bitmanis 2 (2+0), Andrejs Šķerbergs 2 (0+2), Mariss Šķuburs 1 (1+0), Andris Blumbahs 1 (0+1).

"Irlava/Avant" – Kristers Tiltiņš 2 (2+0), Uldis Purvišķis-Priede 1 (1+0), Ričards Gruziņš 1 (1+0), Mareks Stančiks 1 (1+0), Renārs Stančiks 1 (0+1), Ričards Riekstiņš 1 (0+1), Kaspars Bērziņš 1 (0+1), Māris Ronis 1 (0+1).

SF
JUGLASCIEMS