Ulbrokieši vēlreiz salauž Liepājas florbolistu pretestību

01.03.2020

ulbroka_gol_019.jpg

Bez panākumiem no Ulbrokas aizbraukusi Liepājas komanda "Kurši/Ekovalis", kas arī otrajā ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtdaļfināla sērijā mača galotnē piekāpās komandai "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka" – 4:6. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Rolands Kovaļevskis. Sērijā līdz četrām uzvarām ulbrokieši izvirzījušies vadībā ar 2:0.

 

Ceturtdaļfināla sērijas pirmajā spēlē, kas notika vakar, Liepājas "Kurši/Ekovalis" pēdējā perioda sākumā izvirzījās vadībā ar 6:4, bet pēc tam ielaida četrus vārtus pēc kārtas, piedzīvojot zaudējumu ar 6:8. Šovakar liepājnieki Arvja Aniņa personā 8.minūtē atklāja rezultātu – 1:0, tā noslēdzās pirmais periods. Otrajā trešdaļā viesiem tik labi gan nesekmējās – jau pašā sākumā viņi netīšām ievirzīja bumbiņu savos vārtos – 1:1. 28.minūtē Matīss Kristians Morozovs vadībā jau izvirzīja Ulbrokas komandu – 2:1. Ulbrokieši vadībā atradās arī pirms otrā pārtraukuma – 4:2. 57.minutē Liepājas komandai izdevās attjaunot neizšķirtu (4:4), bet pamatlaika pēdējā minūtē "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka" pamanījās gūt pat divus vārtus un varēja svinēt uzvaru ar 6:4.
 
Vērtīgākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās nopelnīja Rolands Kovaļevskis, kuram divi vārtu guvumi. Viņa komandas biedriem Matīsam Kristianam Morozovam un Atim Blindam pa 2 (1+1) punktiem. Par labāko starp liepājniekiem atzina Gustavu Griezīti, kurš izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli, bet rezultatīvākais ar diviem goliem bija Toms Akmeņlauks. Sērijā līdz četrām uzvarām Ulbrokas komanda izvirzījusies vadībā ar 2:0. Divas nākamās spēles norisināsies Liepājā.
JUGLASCIEMS