"Lekrings" viesos uzvar "Valmieru" un kļūst par līderi

03.01.2020

lekrings_019.jpg

Par ELVI florbola līgas vīriešiem līderi kļuvusi Cēsu komanda "Lekrings", kas šovakar viesos ar 10:7 pārspēja "Valmieru". Uzvarētāju labā pa 4 (2+2) punktiem guva Toms Rīsmanis un Andris Rajeckis.

 

Cēsu "Lekrings" šovakar viesojās pie "Valmieras", kam regulārā turnīra pirmajā aplī savā laukumā bija piekāpusies ar 5:6. Šīsdienas mača rezultātu jau 2.minūtē, turklāt spēlējot skaitliskajā mazākumā, atklāja cēsnieki Andra Rajecka personā – 1:0. 5.minūtē Emīls Dzalbs jau panāca 2:0. 6.minūtē pirmos vārtus guva valmierieši, kuru rindās ar precīzu metienu izcēlās Artūrs Bračka – 1:2. Pēc pirmā perioda rezultātu tablo vēstīja par kaujiniecisku neizšķirtu – 3:3. Otrās trešdaļas laikā triju vārtu pārsvaru ieguva "Lekrings" (7:4), kas šo triju vārtu pārsvaru veiksmīgi nosargāja līdz spēles beigām, revanšējoties ar 10:7.

 

Rezultatīvākie uzvarētāju rindās bija Andris Rajeckis un Toms Rīsmanis, kuri katrs savāca pa 4 (2+2) punktiem. Andris Rajeckis arī tika atzīts par labāko savā komandā. 3 (2+1) punkti Emīla Dzalba kontā, divus vārtus iemeta Krišjānis Tiltiņš, bet 2 (1+1) punkti Jānim Rajeckim. Par labāko starp valmieriešie atzina Danielu Urbanoviču, kurš izcēlās ar "hat-trick". 3 (1+2) punkti Aigaram Belasovam, divus golus iemeta Ints Vilks, bet 2 (1+1) punktus sakrāja Artūrs Bračka. Pēc šīs uzvaras Cēsu "Lekrings" ar 33 punktiem kļuva par ELVI florbola līgas vīriešiem līderi. Valmierieši, kuriem šis bija jau sestais zaudējums pēc kārtas, ar 16 punktiem ieņem 9.vietu.

 

Videointervijas: ŠEIT


SF
JUGLASCIEMS