Jaunais gads sācies ar talsenieku uzvaru pār "Ķekavu"

03.01.2020

talsi_kopa_19.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem jaunā gada pirmajā spēlē uzvaru izcīnīja "Talsu NSS/Krauzers", kas viesos ar 5:2 pārspēja "Ķekavu". Ar "hat-trick" Talsu komandā izcēlās Armands Budreika.

 

"Ķekava", kas ir uzvaras attālumā no izslēgšanas spēļu zonas, šovakar uzņēma komandu "Talsu NSS/Krauzers", kam pirmā apļa mačā bija piekāpusies ar 3:7. Šīs spēles rezultātu atklāja ķekavieši – vienu (!) sekundi pirms pirmā pārtraukuma kurzemnieku vārtsargu pārspēja Everts Emīls Gertsons – 1:0. Toties otrās trešdaļas laikā vadības grožus ar 2:1 pārņēma Talsu komanda, kuras rindās ar precīziem metieniem izcēlās Armands Budreika Toms Arājs. Pēdējā periodā viesi savu pārsvaru vēl palielināja, svinot uzvaru ar 5:2.

 

Par spēles varoni uzvarētāju rindās kļuva Armands Budreika, kurš guva trīs vārtus un saņēma labākā spēlētāja balvu. Pa 2 (1+1) punktiem viņa komandas biedriem Tomam Arājam un Matīsam Fogelim. Par labāko starp ķekaviešiem atzina Ernestu Roni, kurš izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Pēc šīs uzvaras komandai "Talsu NSS/Krauzers" turnīra tabulā ir 27 punkti un joprojām 5.vieta. Ķekavas komanda ar 16 punktiem atrodas desmitajā pozīcijā.

SF
JUGLASCIEMS