Sāksies 16. Liepājas Florbola čempionāts

17.04.2013

lpc.jpg

Jau šajā nedēļas nogalē, proti 20. un 21. aprīlī tiks dots starts Liepājas Pilsētas Florbola čempionātam. Šogad čempionāts gluži kā pērn, tiks izspēlēts divās divīzijās, lai komandu spēku samēri būtu līdzvērtīgāki un spēles aizraujošākas.

 

Šogad dalību čempionātam pieteica 16 komandas, 7. komandas spēles A-divīzijā, bet 9. B-divīzijā. A-divīzijā piedalīsies vairums pašmāju virslīgas spēlētāju, kā arī  ir atrodami daudzi nu jau bijušie liepājnieki un netikai vietējie spēlētāji ar diezgan lielu virslīgas pieredzi. Savukārt B-divīzija ir domāta vairāk spēlētājiem ar mazāku florbola pieredzi Latvijas mēroga sacensībās, vai arī tiem, kas vēlās tikai apgūt spēlēt prasmi un izjust īstu cīnītāja garu florbola laukumos.

 

Ievērības cienīgs fakts ir, ka čempionātam piesakās arī komandas no tuvākās apkaimes, piemēram, Durbe, Aizpute un ir pat Kuldīgas komanda, kas šogad ir aizvadījusi ļoti labu sezonu LČ 1.līgā, kas ļauj arī turpmāk raudzīties ar lielu perspektīvu uz florbola attīstību Kurzemē un tuvākajā apkaimē.

 

Čempionāta grupu spēles norisināsies jau ierastajā čempionāta mājvietā Liepājas 15. vidusskolā, bet izslēgšanas turnīrs pirmo gadu, tiks organizēts Liepājas Olimpiskajā centrā. Visu spēļu norisei, rezultātiem un aktuālajai informācijai var sekot līdzi vietnēs internetā www.fkkursi.lv un www.floorball.lv sadaļā – Turnīri.

 

Edgars Rimarenko

JUGLASCIEMS