Līgas līdere "Ķekava" viesos sakauj "RTU/Rockets"

25.09.2021

kekava_21x.jpg

Ceturto uzvaru četrās spēlēs izcīnījusi ELVI florbola līgas vīriešiem līdere "Ķekava", kas šodien Rīgā ar 12:5 sagrāva komandu "RTU/Rockets". 5 (3+2) punktus sakrāja turnīra rezultatīvākais spēlētājs Klāvs Jansons.

 

"Ķekava" Rimi Olimpiskajā centrā pie "RTU/Rockets" ieradās kā turnīra tabulas līdere ar trijās spēlēs izcīnītiem astoņiem punktiem. Rīdzinieki bija guvuši uzvaru sezonas pirmajā spēlē, bet pēc tam nācās piedzīvot divus zaudējumus. Šīsdienas mača rezultātu 6. minūtes sākumā atklāja ķekavietis Mārtiņš Urtāns (1:0), bet pēc pirmā perioda rezultāts bija 2:0, jo ar vārtu guvumu bija izcēlies arī Klāvs Jansons. Mača vidū ķekavieši bija panākuši jau 5:0. Tikai tad, 36. minūtē ar golu izcēlās arī mājinieki Imanta Lastovska personā – 1:5. Pēc otrās trešdaļas viesi atradās vadībā ar 6:2, bet visā spēlē triumfēja ar 12:5.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Markuss Januševskis, kurš izcēlās ar četriem vārtu guvumiem. Rezultatīvākais ar 5 (3+2) punktiem bija Klāvs Jansons, kuram šosezon četros mačos jau 18 (11+7) punktu. Pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja Endijs Kleistrovs un Toms Gredzens. Par labāko starp rīdziniekiem atzina Oļegu Stasivu, kurš iemeta divus golus. 2 (1+1) punkti Mārtiņam Mickevičam, bet rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem bija Imants Lastovskis. "Ķekavai" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā jau 11 punktu un nodrošināts līderes gods. "RTU/Rockets" ar trim punktiem joprojām 9. vietā.

JUGLASCIEMS