Cēsu "Lekringam" pret Kocēnu "Rubeni" tikai goda vārti

29.04.2021

rubene_gaugere_21.jpg

Kārtējo pārliecinošo uzvaru guvusi ELVI florbola līgas sievietēm līdere "Rubene", kas šovakar Kocēnu sporta namā ar 20:1 sakāva Cēsu komandu "Lekrings". Uzvarētāju sastāva ar 7 (2+5) rezultativitātes punktiem izcēlās Laura Gaugere.

 

Kocēnu "Rubene" mačā pret Cēsu "Lekringu" jau pirmajā periodā pieteica savas pretenzijas uz uzvaru, gūstot septiņus bezatbildes vārtus. Pa bumbiņai viešņu vārtos iemeta Daniela Dafne Hāne, Danute Tinkuse, Zane Darša, Zane Ziedone, Marta Lība Zameca, Laura Gaugere un Jūlija Rozīte. Otrās trešdaļas laikā rezultāts kļuva 13:0. Tikai 54. minūtē, kad rezultāts jau bija 16:0, pie goda vārtu guvuma beidzot tika cēsnieces, kuru sastāvā ar precīzu metienu izcēlās Kate Meldere – 1:16. Galarezultātā Kocēnu "Rubene" svinēja uzvaru ar 20:1.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Zane Darša, kura šajā mačā guva četrus vārtus. Rezultatīvākā viņas komandā ar 7 (2+5) punktiem bija Laura Gaugere, bet Jūlijai Rozītei 6 (2+4) punkti. 4 (1+3) punkti Samantai Bērziņai, pa trim punktiem sakrāja Simona Grāpēna, Danute Tinkuse un Emīlija Salaciete, divus vārtus guva Marta Lība Zameca, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Daniela Dafne Hāne un Paula Matisone. Par labāko starp cēsniecēm atzina vienīgo vāru autori Kati Melderi. Kocēnu komandai pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 33 punkti un vēl pārliecinošāka pirmā vieta, bet cēsnieces ar 13 punktiem ieņem 6. vietu.

JUGLASCIEMS