"Lekrings" vēlreiz pieveic liepājniekus

03.03.2019

lekrings_18prew.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtdaļfināla sērijā starp Cēsu "Lekringu" un Liepājas komandu "Kurši/Ekovalis" vadībā ar 2:0 izvirzījušies cēsnieki. "Lekrings" arī otrajā mājas spēlē bija pārāks par liepājniekiem, šovakar svinot uzvaru ar 9:6. Šoreiz Cēsu komandā rezultatīvākais bija Toms Rīsmanis, kuram 4 (2+2) punkti.

 

Sērija starp komandām "Lekrings" (Cēsis) un "Kurši/Ekovalis" (Liepāja) sākās vakar ar ļoti pārliecinošu cēsnieku uzvaru (9:3). Šovakar abas sāncenses vēlreiz krustoja nūjas Cēsu sporta kompleksā. Šoreiz rezultātu atklāja viesi – jau 2.minūtē ar precīzu metienu izcēlās liepājnieks Gints Siliņš (1:0). Laukuma saimnieki steidza atbildēt ar diviem vārtu guvumiem – 2:1, pa vārtu guvumam Jāņa Rajecka un Jorena Malkava kontā. Pēc pirmā perioda uz rezultātu tablo bija kaujiniecisks neizšķirts – 3:3. Toties jau otrajā trešdaļā "Lekrings" guva četrus bezatbildes vārtus, iegūstot vērā ņemamu pārsvaru – 7:3. Pēdējā periodā cēsnieki pārliecinoši nosargāja savu handikapu, svinot otro uzvaru (9:6) un sērijā izvirzoties vadībā jau ar 2:0.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Markuss Plūdums, kurš atvairīja 20 no 26 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 4 (2+2) punktiem bija Toms Rīsmanis, ar "hat-trick" izcēlās Jorens Malkavs, 3 (2+1) punkti Artim Savinam, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Jānis Rajeckis un Pēteris Trekše. Liepājas komandā par labāko spēlētāju atzina Mihailu Kostusevu, kurš iemeta divus golus. Rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem bija Edgars Freimanis, bet 2 (1+1) punkti Ingaram Jansonam. Divas nākamās spēles abas komandas aizvadīs Liepājā.

JUGLASCIEMS