"Lekrings" sērijas pirmajā mačā sakauj liepājniekus

02.03.2019

lekrings_augsa_19.jpg

Ar pārliecinošu uzvaru ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtdaļfināla sēriju sākusi komanda "Lekrings" kas šovakar Cēsīs ar 9:3 sagrāva Liepājas vienību "Kurši/Ekovalis". Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 5 (3+2) punktiem bija Pēteris Trekše.

 

"Lekrings" ceturtdaļfināla sēriju pret komandu "Kurši/Ekovalis" sāka ar spēli savā laukumā. Pirmajā periodā pēc Paula Erenbota un Pētera Trekšes raidījumiem mājinieki izvirzījās vadībā ar 2:0. Spēles vidū rezultāts kļuva jau 5:0. Tikai 40.minūtē pirmos vārtus guva liepājnieki – 1:0, gols Kaspara Klamera kontā. Pēdējā teršdaļā Cēsu komanda savu pārsvaru palielināja vēl un svinēja ļoti pārliecinošu panākumu ar 9:3.

 

Uzvarētāju rindās labākā spēlētāja balvu saņēma Pēteris Trekše, kurš ar 5 (3+2) punktiem bija rezultatīvākais. Divus vārtus guva Kevins Šmits, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Jānis Melderis un Pauls Erenbots. Par labāko starp liepājniekiem atzina vārtsargu Edgaru Rimarenko, kurš atvairīja 29 no 38 pretinieku metieniem. 3 (1+2) punktus viņa komandā guva Gints Siliņš. Rīt turpat Cēsīs abas komandas spēkosies vēlreiz.

JUGLASCIEMS