Valmierieši paliek jaņos Igaunijā

26.11.2017

emu_semjonovs.jpg

Pirmā no piecām šodien paredzētajām ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm notika Tartu, kur Igaunijas čempionvienība "EMU SK" uzņēma vienu no spēcīgākajām Latvijas komandām - "Valmieru". Pārliecinošu uzvaru ar 7:3 svinēja igauņi, kuru rindās jau kārtējo reizi ar 5 (2+3) punktiem bija turnīra rezultatīvākais spēlētājs Pāvels Semjonovs.

 

FBK "Valmiera" šodien bija devusies uz Igaunijas pilsētu Tartu, lai pirmo šosezon mērotos spēkiem ar šīs valsts čempionvienību "EMU SK", kas pēdējā laikā Latvijas turnīrā demonstrē samērā nevienmērīgu sniegumu. Tomēr šoreiz igauņi bija kārtīgi noskaņojušies cīņai un jau pirmā perioda laikā pēc diviem Simona Georga Mahlas metieniem izvirzījās vadībā ar 2:0. Otrās trešdaļas pašā sākumā vārtus guva valmierietis Mārtiņš Broks (1:2), tomēr lauzt spēles gaitu viesiem nebija lemts. Pēc otrā perioda laukuma saimnieki atradās vadībā ar 5:2, bet visā mačā "EMU SK" bija pārāka ar 7:3.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma ELVI florbola līgas rezultatīvākais spēlētājs Pāvels Semjonovs, kurš ar 5 (2+3) punktiem tāds bija arī šajā mačā. Par labāko starp valmieriešiem tika atzīts pirmo vārtu autors Mārtiņš Broks. "EMU SK" pēc šī panākuma turnīra tabulā ir 18 punktu un nosargāta sestā pozīcija, bet valmieriešiem 24 punkti un 3. vieta.

JUGLASCIEMS