FK "Ķekava" salauž "Rīgas Lauvu" pretestību

23.02.2017

kekava_skujevska.jpg

Svarīgu uzvaru par pēc iespējas labāku pozīciju pirms ELVI florbola līgas sievietēm izslēgšanas spēlēm izcīnījusi FK "Ķekava", kas šovakar savā laukumā salauza "Rīgas Lauvu" pretestību un svinēja panākumu ar 8:6. Ar "hat-trick uzvarētāju rindās izcēlās Laura Skujevska.

 

ELVI florbola līgas sievietēm pastarīte "Rīgas Lauvas" šovakar viesojās pie komandas FK "Ķekava". Viešņas šo maču sāka vareni - pēc Annas Ankudinovas, Keitas Druvaskalnas un diviem Katrīnas Šleivas metieniem "Rīgas Lauvas" jau pēc 13 minūtēm bija izvirzījušās vadībā ar 4:0. Tikai četras sekundes pirms pirmā pārtraukuma pirmos vārtus Ķekavas komandas labā guva Paula Brunovska - 1:4. Otrās trešdaļas laikā laukuma saimniecēm izdevās panākt izlīdzinājumu (6:6), bet pēdējā perioda laikā FK "Ķekava" guva divus beztabildes vārtus un svinēja uzvaru ar 8:6.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājām tika atzīta Laura Skujevska, kura šī mača laikā guva trīs vārtus. Pa trim rezultativitātes punktiem arī Dinai Štālei un Līgai Akmeņkalnei. Labākās spēlētājas balvu viesu komandā saņēma Rita Rancāne, kura ar rezultativitāti neizcēlās. Pa diviem goliem iemeta Ieva Ločmele un Katrīna Šleiva. FK "Ķekava" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā 19 punktu un trešā vieta. 

JUGLASCIEMS