Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

13.04.2024

kaussw.jpg

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.

 

Pulksten 11.00 ELVI florbola līgas sievietēm fināls "NND/RJTC" - "Rubene"

ELVI florbola līgas finālā "NND/RJTC" mēģinās atņemt titulu piecpadsmitkārtējām valsts čempionēm kocēnietēm, kas Virslīgas turnīrā triumfējušas pēdējās deviņas sezonas pēc kārtas. Regulārajā turnīrā par mata tiesu labāk veicās Rīgas "NND/RJTC", kas tieši tāpat kā Kocēnu komanda sakrāja 28 punktus, bet 1. vietu ieguva, pateicoties pārsvaram savstarpējās spēlēs. Ceļā uz finālspēli rīdzinieces ar 3:0 uzvarēja FK "Ķekava", bet kocēnietes ar tādu pašu rezultātu pārvarēju Cēsu "Lekringa" barjeru.

 

Pulksten 14.00 vīriešu 1. līgas fināls "Leģions/Grobiņas SC" – FK "Kurši"

Vīriešu 1. līgas klubi "Arēnā Rīga" sacentīsies trešo reizi. Līdz finālam aizkļuvušas divas Kurzemes komandas. FK "Kurši" regulārā turnīrā Rietumu grupā ierindojās piektajā vietā, bet "Leģions/Grobiņas SC" - otrajā. Liepājnieki ceturtdaļfināla sērijā tika galā ar "FK Ogre/VT Timber" florbolistiem (3:0), bet pusfināla ar tādu pašu rezultātu pieveica "FK Valka/IGLU". Grobiņnieki ceturtdaļfinālā ar 3:0 pieveica FK "Saulkalne", bet pusfinālā ar 3:1 - "Kuldīgas NSS/Linde Grupa".

 

Pulksten 14.00 ELVI florbola līgas vīriešiem spēle par 3. vietu "Lekrings" - "FBK Valmiera/Betsafe"

ELVI florbola līgas vīriešiem pusfināla sēriju neveiksminieces sezonas pēdējā kaujā spēkosies par bronzas godalgām. Izslēgšanas mačos abām izdevās pārvarēt pirmo kārtu, tomēr pusfināla latiņa izrādījās par augstu. Cēsu "Lekrings" ceturtdaļfināla sērijā pieveica  "Lielvārdi/Fat Pipe" (4:2), bet cīņā par vietu finālā atzina "Talsu NSS/Krauzers" pārākumu (2:4). "FBK Valmiera/Betsafe" izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā pārspēja regulārā turnīra uzvarētāju "Rubeni" (4:3), bet pusfinālā ar 1:4 atzina "FS Masters/Ulbroka" pārākumu.

 

Pulksten 20.00 ELVI florbola līgas vīriešiem fināls "Talsu NSS/Krauzers" - "FS Masters/Ulbroka"

Dienas centrālajā mačā par Latvijas čempionu titulu vīriešiem cīnīsies talsinieki un ulbrocieši.. Izslēgšanas spēlēs "Talsu NSS/Krauzers" vispirms ar 4:1 pieveica "Ķekava/RB&B", bet pēc tam ar 4:2 Cēsu komandu "Lekrings". "FS Masters/Ulbroka" ceturtdaļfināla sērijā ar 4:0 izrēķinājās ar "Irlavu", bet pusfināla sērijā ar 4:1 tika galā ar "FBK Valmiera/Betsafe".

JUGLASCIEMS