Uzsākts darbs pie Latvijas florbola oficiālā fanu atribūtikas veikala izveides

11.04.2024

shopv72.jpg

Lai veicinātu florbola attīstību un padarītu to pieejamāku ikvienam interesentam, Latvijas Florbola savienība (LFS) ir uzsākusi darbu pie Latvijas florbola oficiālā fanu atribūtikas interneta veikala izveides.

 

Jaunizveidotajā interneta veikalā floorballshop.lv varēs iegādāties dažādu Latvijas izlases fanu atribūtiku, kā arī visu florbolam nepieciešamo ekipējumu. Projekts tiek īstenots sadarbībā ar LFS ilggadējo sadarbības partneri - florbola vārtsargu inventāra ražotāju SIA "BLIND SAVE", kam ir starptautiska pieredze e-komercijas darbībā. Kopā plānots izstrādāt un attīstīt Latvijas florbola izlases fanu apģērbu līniju.

 

LFS prezidents Ilvis Pētersons: "Šī ir ideja, kuru jau sen esam vēlējušies īstenot. Ņemot vērā, ka florbols kļūst arvien populārāks un Latvijas florbola izlases uzrāda cienījamus rezultātus, vēlamies, lai arī mūsu faniem ir iespēja kļūt par vēl lielāku daļu no mūsu komandas un piedāvāt viņiem iespēju iegūt savā īpašumā kvalitatīvu fanu atribūtiku, kā arī ērti iegādāties florbolam nepieciešamo ekipējumu. Ticu, ka šis projekts veiksmīgi kalpos visai florbola saimei!"

 

Tiešsaistes veikala darbību plānots uzsākt vasarā pirms nākamās florbola sezonas sākuma.

JUGLASCIEMS