"My Floorball" mēneša spēlētāji martā

06.04.2023

myfloorball.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi "MY FLOORBALL" mēneša labākos spēlētājus ELVI florbola līgā vīriešiem, ELVI florbola līgā sievietēm, 1. un 2. līgā vīriešiem. Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu "SPORT REVOLUTION", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu "MY FLOORBALL".

 

Par marta mēneša labāko spēlētāju ELVI florbola līgā sievietēm tika atzīta "NND/RJTC" komandas vārtsardze Allana Kolosova. Rīdzinieces šajā laika posmā aizvadīja trīs pusfināla spēles, visās svinot uzvaras un iekļūstot finālā. Kolosova vārtos stājās visos mačos un spēlēja no zvana līdz zvanam, atvairot 84,93% pretinieču metienu.

 

ELVI florbola līgā vīriešiem mēneša labākā spēlētāja balvu ieguva "Lielvārde/FatPipe" vienības uzbrucējs Niks Blumfelds. Lielvārdieši martā aizvadīja septiņas izslēgšanas spēles. Ceturtdaļfinālā viņi lika kapitulēt valsts čempioniem Cēsu "Lekrings" un pēc zaudējuma pirmajā mačā spēja pagriezt sērijas gaitu par labu sev arī pusfināla duelī ar "FS Masters/Ulbroku". Blumfelds ar 13 (6+7) punktiem ir savas komandas rezultatīvākais spēlētājs izslēgšanas cīņās.

 

Vīriešu 1. līgas mēneša labākā spēlētāja tituls dosies pie "Leģions/Grobiņas SC" uzbrucēja Edgara Freimaņa. Grobiņas komanda martā aizvadīja septiņas play-off spēles, piecās no tām svinot panākumus. Ceturtdaļfināla sērijā pret valcēniešiem viņi spēja atgūties no 1:2 deficīta un izbraukumā uzvarēt izšķirošajā piektajā mačā. Principiālajā pusfināla cīņā pret "FK Kurši FSS" jau pirmajās divās spēlēs Liepājā "Leģions/Grobiņas SC" izdevās ielikt labu pamatu uzvarai sērijā un spēlēšanai Superfinālā "Arēnā Rīga". Freimanis aizvadītajā mēnesī savai vienībai palīdzēja ar pieciem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm. Ar 15 (7+8) punktiem viņš šobrīd ir otrais rezultatīvākais vīrs 1. līgas izslēgšanas spēlēs.

 

Mēneša labākā spēlētāja balva 2. līgā vīriešiem nonāks "Tērvetes" uzbrucēja Ivo Gerika rokās. Viņa pārstāvētā komanda pārliecinoši aizvada izslēgšanas mačus un līdz finālam nonākusi bez zaudējumiem. Geriks martā izcēlās ar septiņiem vārtu guvumiem, no kuriem trīs bija uzvaras vārti. Īpaši vērtīgs bija viņa pienesums pusfināla sērijas noslēdzošajā spēlē pret "Jūrmalu", kurā uzbrucējs 19 sekundes pirms pamatlaika beigām panāca izlīdzinājumu, bet pagarinājumā nodrošināja savai komandai uzvaru un vietu finālā.

 

MY FLOORBALL balvas ieguvēji 2022./2023.g. sezonā

 

MĒNESIS

ELVI FL vīriešiem

ELVI FL sievietēm 

1. līga vīriešiem

2. līga vīriešiem

Septembris

Tomass Kristofers Birstiņš

(FS Masters/Ulbroka)

     

Oktobris

Kevins Šmits

(FBK Valmiera)

Elīna Dīce

(NND/RJTC)

Ingars Jansons

(Leģions/Grobiņas SC)

Emīls Berķis

(FK Jūrmala)

Novembris

Valters Kalnietis

(Talsu NSS/Krauzers)

Betija Raseiceva

(Lekrings)

Raitis Ozols

(FK Ogre/PGD.LV)

Adrians Spunde

(FK Vārme)

Decembris

Klāvs Jansons

(Ķekava)

Emīlija Salaciete

(Rubene)

Toms Peniķis

(FK Kurši FSS) 

Zigmārs Pudenko

(Rēzeknes BJSS) 

Janvāris

Toms Rīsmanis

(Lekrings)

Samanta Bērziņa

(Rubene)

Andrejs Dāvis Kmetjuks

(SK Slampe/Zevid)

Kristaps Pešiks

(Tērvete)

Februāris

Jānis Salcevičs

(Lielvārde/FatPipe)

Kristīne Kirilova

(FK Ķekava)

Edgars Gailums

(FK Madona)

Rihards Krauklis

(Aizkraukle/Koknese)

Marts

Niks Blumfelds

(Lielvārde/FatPipe)

Allana Kolosova

(NND/RJTC)

Edgars Freimanis

(Leģions/Grobiņas SC)

Ivo Geriks

(Tērvete)

 

MY FLOORBALL

SF
JUGLASCIEMS