Uzsākta biļešu tirdzniecība uz ELVI florbola līgas Superfinālu

01.04.2022

wsf2022.png

2022. gada 15. aprīlī "Arēnā Rīga" norisināsies Latvijas florbola sezonas centrālais notikums - ELVI florbola līgas Superfināls. Florbolisti un viņu līdzjutēji valsts ietilpīgāko sporta arēnu atkal pārņems pēc trīs gadu pārtraukuma, kas bija saistīts ar epidemioloģisko situāciju pasaulē. Biļetes uz pasākumu ir iespējams iegādāties tiešsaistē - www.bezrindas.lv.

 

Iepriekšējas trīs sezonas gan sportistiem, gan viņu līdzjutējiem ir bijušas sarežģītas, tāpēc priecāsimies atkal visus florbola cienītājus redzēt vienuviet, lai kopā radītu neaizmirstamus svētkus arēnā.

 

ELVI florbola līgas vīriešiem regulārajā turnīrā šosezon sacentās 12 vienības - Cēsu "Lekrings", Kocēnu "Rubene", FBK "Valmiera", "Talsu NSS/Krauzers", "Ķekava", "Lielvārde/FatPipe", "Oxdog Ulbroka LU", "Irlava", Ādažu FBK "SĀC", Liepājas FK "Kurši", Rīgas "RTU/Rockets" un "Bauska". Pirmās astoņas no tām ieguva tiesības cīnīties izslēgšanas mačos, bet četras ceturtdaļfinālu pārvarējušās komandas - "Lekrings", "Rubene", "Lielvārde/FatPipe" un "Talsu NSS/Krauzers" - dalīs medaļas "Arēnā Rīga".

 

Šoreiz pasākuma programmā ir iekļauts arī vīriešu 1. līgas Superfināls. Šajā līgā komandas izslēgšanas spēles aizvada divās grupās - neatkarīgie klubi cīnās par Latvijas čempionu 1. līgā titulu, bet dublieru klubi par Latvijas čempionu 1. līgā dublieriem titulu. "Arēnā Rīga" abu grupu čempioni noskaidros 1. līgas Superkausa ieguvēju.

 

15. aprīlis, "Arēna Rīga"


Ieeja pasākuma norises vietā no pulksten 12.15.
13.15 Vīriešu 1. līgas Superfināls (1. līgas čempioni pret 1. līgas dublieru čempioniem)
16.30 ELVI florbola līgas vīriešiem spēle par 3. vietu
19.40 ELVI florbola līgas vīriešiem finālspēle

 

Biļešu iegāde: www.bezrindas.lv

SF
JUGLASCIEMS