"Lielvārde/Fat Pipe" sagādā "Valmierai" piekto zaudējumu pēc kārtas

21.12.2019

lielvarde_apli_19.jpg

Pirmajā no četrām šodien paredzētajām ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm spēkiem mērojās divas pēdējā laika neveiksminieces – trīs zaudējumus pēc kārtas piedzīvojusī "Lielvārde/Fat Pipe" uzņēma "Valmieru", kas uzvaras garšu nebija jutusi jau četros mačos pēc kārtas. Lielvārdieši divos pirmajos periodos iekrāja ļoti lielu pārsvaru (8:0), ko pēdējā trešdaļā, lai arī ne bez grūtībām, nosargāja – 9:6. Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 3 (2+1) punktiem bija Juris Sandis Jēgers.

 

"Lielvārde/Fat Pipe" un FBK "Valmiera" šajā sezonā jau reiz bija tikušās – pirmā apļa spēlē, kas norisinājās Vidzemes Olimpiskajā centrā, uzvaru ar 9:8 svinēja valmierieši. Šī vakara spēles pirmie divi periodi rādīja, ka lielvārdieši ļoti grib revanšēties, jo katrā no tiem viņi guva pa četriem bezatbildes vārtiem, panākot iespaidīgu pārākumu – 8:0. Rezultatīvākais laukuma saimnieku rindās jau tobrīd bija Juris Sandis Jēgers ar 3 (2+1) punktiem. Lai arī nevienam nelikā reāli, ka viesi varētu cerēt uz atspēlēšanos, valmierieši pēdējā periodā guva sešus vārtus pēc kārtas, panākot 6:8. Pa diviem goliem laukuma saimnieku vārtos iemeta Mārtiņš Broks un Lauris Alvis Stiprais. Tomēr punktu šai cīņai pielika lielvārdieši – desmit sekundes pirms pamatlaika beigām Niks Blumfelds realizēja soda metienu, līdz ar to "Lielvārde/Fat Pipe" varēja svinēt revanšu un uzvaru ar 9:6.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Niks Blumfelds, kura kontā divi goli. 2 (1+1) punktus sakrāja Markuss Nazarovs, bet rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem bija Juris Sandis Jēgers. Par labāko starp valmieriešiem atzina divu vārtu autoru Lauri Alvi Stipro, divi goli arī Mārtiņam Brokam, bet pa 2 (1+1) punktiem savāca Aigars Belasovs un Pāvels Semjonovs. Pēc šīs uzvaras Lielvārdes komandai ir 22 punkti, bet joprojām tikai 6.vieta. Valmierieši ar 16 punktiem ieņem devīto pozīciju.

 

Videointervijas: ŠEIT


JUGLASCIEMS