Čempione "Rubene" vēlreiz uzvar komandu "Ķekavas Bulldogs"

21.12.2019

rubene_gool_019.jpg

Šodien ELVI florbola līgā sievietēm notika viena spēle – čempione "Rubene" viesojās pie komandas "Ķekavas Bulldogs". Gluži kā abu komandu šīs sezonas pirmajā tikšanās reizē, arī šoreiz pārākas  bija kocēnietes, kuras svinēja panākumu ar 14:5. Pa pieciem rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā guva Laura Gaugere un Paula Matisone.

 

Abas komandas šajā sezonā līdz šim bija tikušās tikai vienu reizi, kad "Ķekavas Bulldogs" viesojās pie "Rubenes" Kocēnu sporta namā. Toreiz pārliecinošu uzvaru ar 12:5 svinēja kocēnietes. Šodien Kocēnu komanda bija ieradusies atbildes vizītē pie "Ķekavas Bulldogs". Vēl nebija aizritējušas pirmās desmit minūtes, kad viešņas jau izvirzījās vadībā ar 4:0. Pa gola "Rubenes" labā iemeta Laura Gaugere, Danute Tinkuse, Nora Zvirbule un Madara Adamane. 11.minūtē pie pirmā vārtu guvuma tika ķekavietes, kuru rindās ar precīzu metienu izcēlās Inga Ametere – 1:4. Arī pēc pirmā perioda Kocēnu komandai bija triju vārtu pārsvars – 5:2. Otrās trešdaļas laikā "Rubene" panāca jau 8:2, bet visā spēlē svinēja ļoti pārliecinošu panākumu ar 14:5.

 

Pa pieciem rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā guva Laura Gaugere un Paula Matisone, 3 (1+2) punkti Samantas Bērziņas kontā, bet pa diviem goliem iemeta Simona Grāpēna un Madara Adamane. Labākās spēlētājas balvu saņēma Emīlija Salaciete, kura izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Par labāko spēlētāju Ķekavas komandā atzina Kristiānu Grāvīti, kura ar rezultativitāti gan neizcēlās. Divi vārti Ingas Ameteres kontā, 3 (2+1) punktus sakrāja Anna Mūrniece, bet rezultatīvākā ar 4 (1+3) punktiem bija Līga Vancāne. Pēc šīs spēles, kas sieviešu līgā bija šogad pēdējā, Kocēnu "Rubenei" ir pārliecinoša pirmā vieta ar 25 punktiem. "Ķekavas Bulldogs" ar četriem punktiem ieņem ceturto vietu.

SF
JUGLASCIEMS