BaltAUDIO decembra spēlētāji – Blūma un Dāle

14.01.2013

baltaudio.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta 1.līgas pagājušā mēneša labākos spēlētājus. Par labāko sieviešu 1.līgā atzīta uzbrucēja Anete Blūma (Rubene-1), bet vīriešu 1.līgā – uzbrucējs Toms Dāle (FK Rīga). Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu Baltaudio.

 

Sieviešu florbola komanda "Rubene-1" (Kocēni) ar savu kapteini Aneti Blūmu sastāvā decembrī aizvadīja divas spēles. Kocēnietes ar 3:5 piekāpās spēcīgajam FK "Ādaži" (Anetei šajā mačā viena rezultatīva piespēle), kā arī ar 4:3 pārspēja "Ķekavas Bulldogs". "Rubene-1" šobrīd ir 24 punkti un dalīta 1.vieta ar ādažniecēm, bet Anete Blūma ar 27 (13+14) punktiem savā komandā ir otrā rezultatīvākā spēlētāja.

 

Arī vīriešu 1.līgas Centra grupas komanda FK "Rīga" ar Tomu Dāli sastāvā pagājušajā mēnesī aizvadīja divas spēles. Rīdzinieki ar 10:2 sakāva Liepājas "Kurši 2" (Tomam 5 (4+1) punkti un mača labākā spēlētāja gods), un ar 10:1 sagrāva "Jelgavas novadu" (Tomam 3 (1+2) punkti). Šajā sezonā Toms Dāle guvis jau 28 (20+8) punktus un savā komandā ir visrezultatīvākais, bet visā līgā tas ir sestais labākais sasniegums.

 

MĒNESIS

SIEVIEŠU 1. LĪGA

VĪRIEŠU 1. LĪGA

Oktobris

Ulrika Skakovska (FK Ādaži)

Mārtiņš Lapsiņš (SK Babīte)

Novembris

Inita Voitiņa (Krustpils)

Elvijs Jankovskis (FK Ogres Vilki)

Decembris

Anete Blūma (Rubene-1)

Toms Dāle (FK Rīga)

 

Baltaudio

JUGLASCIEMS