"Triobet/Ulbroka" nervozā galotnē pārspēj "Bausku"

02.10.2016

ulbroka_eglitis.jpg

Šodien ELVI florbola līgā vīriešiem notika viena spēle, kurā "Triobet/Ulbroka" savā laukumā uzņēma FK "Bauska" florbolistus. Baušķeniekiem pietrūka viena precīza metiena, lai Ulbrokas komandai atņemtu kaut vienu punktu - "Triobet/Ulbroka" svinēja otro panākumu turnīrā ar 5:4, rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (3+1) punktiem bija Kristers Eglītis.

 

Kā "Triobet/Ulbroka", tā arī FK "Bauska" čempionātu sāka ar zaudējumu, bet šīs nedēļas nogalē aizvadīja otro spēli turnīrā - ulbrokieši ar 6:3 pārspēja "Rīgu", bet baušķenieki ar 7:6 pagarinājumā pieveica Liepājas "Kuršus". Šodien vienai no komandām bija iespēja tikt pie otra panākuma. Pirmajā periodā neviena no sāncensēm pie vārtu guvuma netika, bet otrajā trešdaļā bija nospēlētas tikai 17 sekundes, kad savas komandas skaitlisko vairākumu ar precīzu metienu izmantoja Kristers Eglītis - 1:0. Jau pēc pāris minūtēm baušķenieku rezultatīvākais spēlētājs Toms Niedre spēja atjaunot neizšķirtu rezultātu - 1:1. Pēc otrās trešdaļas laukuma saimniekiem bija vienu vārtu pārsvars - 3:2. Pēdējā perioda pirmajā pusē Ulbrokas komandas florbolisti Niks Ķuzulis un Kristers Eglītis panāca savai komandai it kā ļoti cienījamu pārsvaru (5:2), bet mača galotnē burtiski izšāva Pēteris Zeltiņš, kurš guva divus vārtus pēc kārtas, atjaunojot šajā cīņā intrigu - 4:5. Bauskas komandai vēl bija astoņas minūtes laika, lai gūtu vēl kādus vārtus, taču šoreiz tas neizdevās, neko nedeva arī vārtsarga maiņa pret sesto laukuma spēlētāju - "Triobet/Ulbroka" izcīnīja otro uzvaru, šoreiz ar 5:4.

 

Labākā spēlētāja titulu uzvarētāju komandā nopelnīja Rihards Mallons, kura kontā 2 (1+1) punkti. Vēl rezultatīvāks par viņu bija Kristers Eglītis, kurš izcēlās ar 4 (3+1) punktiem. Par labāko starp baušķeniekiem atzina vārtsargu Arti Barkovu, kurš atvairīja 33 no 38 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā bija Ģirts Laugalis ar trim piespēlēm, divi goli Pētera Zeltiņa kontā, bet Tomam Niedrem 2 (1+1) punkti. "Triobet/Ulbroka" pēc šīs uzvaras ar sešiem punktiem pakāpās uz ceturto vietu turnīra tabulā.

 

"Triobet/Ulbroka" - FK "Bauska" - 5:4 (0:0, 3:2, 2:2)

Metienu attiecība:

38:26 (13:7, 17:6, 8:13)

Rezultatīvākie:

"Triobet/Ulbroka": Kristers Eglītis 4 (3+1), Rihards Mallons 2 (1+1), Niks Ķuzulis 1 (1+0), Krišjānis Zeps 1 (0+1), Edgars Zeidlers 1 (0+1).

FK "Bauska": Ģirts Laugalis 3 (0+3), Pēteris Zeltiņš 2 (2+0),Toms Niedre 2 (1+1), Nikita Maksurovs 1 (1+0).


JUGLASCIEMS