Sportland mēneša spēlētāji – E.Bankava un E.Hammers

08.11.2014

sportland_logo.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu Virslīgas pagājušā mēneša labākos spēlētājus – ar savu sniegumu oktobrī šo godu izpelnījušies Kocēnu "Rubenes" uzbrucēja Edīte Bankava un FK "Rīga" uzbrucējs Edijs Hammers. Balva laureātiem tiks pasniegta sadarbībā ar sporta preču mazumtirdzniecības tīklu Sportland.

 

Sieviešu Virslīgas komanda "Rubene" ar uzbrucēju Edīti Bankavu sastāvā oktobrī aizvadīja trīs spēles, visās izcīnot uzvaru. Kocēnietes savā laukumā ar 5:4 pārspēja komandu "Ķekavas Bulldogs" (Bankavai divas rezultatīvas piespēles), viesos ar 5:1 uzvarēja RSU (Bankavai 3 (2+1) punkti), kā arī ar 12:3 sagrāva "Ķekavu" (Bankavai 7 (3+4) punkti). Kocēnu "Rubene" uzvarējusi visās četrās čempionāta spēlēs, turnīra tabulā ieņemot 1.vietu, bet Edīte Bankava ar 17 (10+7) punktiem šobrīd ir rezultatīvākā visā līgā.

 

Vīriešu Virslīgas komanda "Rīga" ar uzbrucēju Ediju Hammeru ierindā pagājušajā mēnesī aizvadīja sešas spēles, piecās no tām izcīnot uzvaru. Rīdzinieki savā laukumā ar 9:3 sakāva "Valmieru/ViA" (Hammeram divas rezultatīvas piespēles), viesos ar 8:6 pārspēja "Lielvārdi" (Hammeram 3 (2+1) punkti), ar 10:4 sagrāva "Latviju U19" (Hammeram 5 (4+1) punkti), savā laukumā ar 6:7 piekāpās "Cēsu alum/Lekringam" (Hammeram divi vārti), viesos ar 11:4 sakāva "Ķekavas Bulldogs" (Hammeram 3 (1+2) punkti), kā arī savā laukumā ar 7:6 pieveica Liepājas "Kuršus" (Hammeram viena rezultatīva piespēle). FK Rīga ar 20 punktiem turnīra tabulā ieņem 3.vietu. Edijs Hammers individuāli arī guvis 20 (13+7) punktus un sestais rezultatīvākais visā Virslīgā. Pagājušās nedēļas nogalē, no 31.oktobra līdz 2.novembrim E.Hammers Latvijas vīriešu izlases sastāvā piedalījās Četru nāciju turnīrā, kas notika Valmierā. Edijs devās laukumā spēlē pret Vāciju (6:4) un Igauniju (8:4), katrā mačā izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli un palīdzot Latvijas valstsvienībai izcīnīt 1.vietu.

 

Sportland balvas ieguvēji 2014./2015.g. sezonā

MĒNESIS

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Septembris

 ---

Edžus Ceriņš (Ulbroka/FS Masters)

Oktobris

Edīte Bankava (Rubene)

Edijs Hammers (FK Rīga)

 

Sportland

JUGLASCIEMS