Divpadsmito reizi norisināsies OXDOG vasaras nometne

28.06.2021

banneris.jpg

Jau divpadsmito vasaru pēc kārtas biedrība LINO.LV rīkos populāro vasaras florbola nometni, kurā pulcējas jaunie florbolisti no visas Latvijas. Arī šajā vasarā OXDOG florbola vasaras nometne norisināsies Kocēnu sporta centrā, kurā ir radīti vislabvēlīgākie apstākļi sportošanai un atpūtai.

 

2021. gada vasaras nometnes treneru komanda - Jurijs Fedulovs (Latvijas U19 sieviešu izlases galvenais treneris), Juris Zilberts (komandas "Rubene" spēlētājs un Kocēnu sporta skolas treneris), Linda Līce (Latvijas izlases trenere, Komandas „Rubene" spēlētāja un Kocēnu sporta skolas trenere), Pauls Erenbots (komandas "Lekrings" spēlētājs, "CPSS/Lekrings" treneris), Roberts Trepšs (komandas "Rubene" vārtsargs un Kocēnu sporta skolas treneris), Jolanta Tauriņa -Ieveniece (Komandas "Rubene", Kocēnu sporta skolas un Latvijas izlases Fizioterapeite), Gundega Immere (Myfitness kluba fitnesa trenere un U-19 izlases fiziskās sagatavotības trenere)."OXDOG Vasaras Nometne 2021" treneru saraksts vēl tiks papildināts.

 

Aicinām pieteikties 8 – 17 gadus vecus florbolistus ar vai bez priekšzināšanām florbolā. Reģistrācija un plašāka informācija: lino.lv


Pirmie 10 pieteikušies dalībnieki piedalīsies izlozē, kurā būs iespēja laimēt OXDOG jaunās sezonas florbola nūju, kā arī visas nometnes laikā dalībniekiem būs iespēja iegādāties jaunās sezonas inventāru ar 40% atlaidi no OXDOG. Būs arī speciāls piedāvājums no nometnes sadarbības partneriem ASICS un BROOKS.

SF
JUGLASCIEMS