Jēkabsone nepārspēta, "Rubene" sagrauj pastarīti "NND/RTC"

01.11.2020

rubene_jekabsone18.jpg

ELVI florbola līgas sievietēm sezonu nevainojami turpina Kocēnu "Rubene", kas šodien guva jau ceturto uzvaru tikpat spēlēs, savā laukumā ar 14:0 sakaujot Rīgas komandu "NND/RJTC". Kocēniešu vārtsardze Ilga Jēkabsone atvairīja visus 11 pretinieču metienus, bet viņas komandas biedrene Laura Gaugere izcēlās ar 8 (3+5) rezultativitātes punktiem.

 

Kocēnu "Rubene" jau pirms spēles pret rīdziniecēm bija vienīgā, kas uzvarējusi visās spēlēs, bet "NND/RJTC" viena no divām komandām, kas līdz šim nebija ieguvušas ne punkta. Kocēnietes savu favorīšu statusu apliecināja jau pirmajā periodā, izvirzoties vadībā ar 6:0. Trīs vārtus guva Laura Gaugere, bet pa viena golam iemeta Zane Ziedone, Paula Matisone un Evita Knopa. Otrās trešdaļas laikā rezultāts kļuva 9:0, bet visā spēlē "Rubene" triumfēja ar 14:0.

 

Uzvarētāju komandas vārtsardze Ilga Jēkabsone atvairīja visus 11 pretinieču metienus. Jāpiebilst, ka kocēnietes pa pretinieču vārtiem meta 36 reizes. Par labāko spēlētāju Kocēnu komandā tika atzīta Laura Gaugere, kura ar 8 (3+5) punktiem bija arī rezultatīvākā. Viņas komandas biedrenei Paulai Matisonei 4 (2+2) punkti, pa trim punktiem sakrāja Zane Darša, Danute Tinkuse un Marta Lība Zameca, bet pa diviem vārtiem guva Lāsma Ēvele un Zane Ziedone. Labākās spēlētājas balvu Rīgas komandā saņēma Agnese Vanaga. "Rubenei" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 12 punktu un 2. vieta, bet "NND/RJTC" joprojām bez punktiem un attiecīgi pēdējā pozīcijā.

JUGLASCIEMS