"Kurši/Ekovalis" Liepājā nolauž "Bausku"

23.02.2019

kursi_18_kom.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem regulārajā turnīrā 6.vietu ieņēma Liepājas komanda "Kurši/Ekovalis", kas šovakar savā laukumā spraigā cīņā ar 7:5 pārspēja "Bauskas" florbolistus. Izslēgšanas spēlēs liepājnieki pretiniecēs dabūja Cēsu komandu "Lekrings".

 

"Kurši/Ekovalis" Liepājā uzņēma "Bausku", kas jau pirms kāda laika zaudēja cerības uz kvalificēšanos izslēgšanas spēlēm. Abu komandu pirmajā tikšanās reizē ievērojami pārāki ar 9:2 bija liepājnieki. Arī šīvakara mačā tieši viņi bija tie, kuri kā pirmie varēja uzgavilēt – 6.minūtē vārtus guva Kristaps Ošs-Ervics (1:0), bet 8.minūtē Miķelis Krūms panāca 2:0. Pēc pārdesmit minūtēm savas komandas nulli no rezultātu tablo ar precīzu metienu nodzēsa baušķenieks Pēteris Zeltiņš – 1:2. Pirmais periods šajā mačā bija visrezultatīvākais, pēc tā laukuma saimnieki varēja būt apmierināti ar vienu vārtu pārsvaru – 5:4. Pēc otrās trešdaļas Liepājas komanda atradās vadībā ar 6:4, bet visā spēlē "Kurši/Ekovalis" uzvarēja ar 7:5.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts divu vārtu autors Miķelis Krūms. Viņa komandas biedriem Ralfam Polim un Madaram Plepim pa 2 (1+1) punktiem. Labākā spēlētāja balvu Bauskas komandā saņēma Pēteris Zeltiņš, kura kontā 3 (1+2) rezultativitātes punkti, tieši tikpat punktu arī Kristeram Tiltiņam, bet ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Māris Akmentiņš. Bauskas komandai tā bija šīs sezonas pēdējā spēle, bet "Kurši/Ekovalis" ar 33 punktiem ierindojās 6.vietā un ceturtdaļfinālā mērosies spēkiem ar Cēsu "Lekringu".

JUGLASCIEMS