"Mogo-RTU/Rockets" nosargā trīs punktus Talsos

10.01.2016

mogo_jansons.jpg

Uzvaru ar tikai vienu vārtu pārsvaru ļoti nervozā mača galotnē šovakar guva ELVI florbola līgas vīriešiem vicečempione "Mogo-RTU/Rockets", kas viesos ar 6:5 pārspēja "Talsu/Krauzera" florbolistus. Trīs rezultatīvas piespēles Jura Gribusta kontā.

 

"Mogo-RTU/Rockets" šovakar viesojās pie "Talsiem/Krauzera", kur pirmajā periodā savus vārtus nosargāja neskartus, bet pirms paša pārtraukuma, kad talsenieki spēlēja skaitliskajā vairākumā, rezultātu atklāja rīdzinieks Henrijs Uzraugs - 1:0. Arī otrajā trešdaļā Talsu komanda pie vārtu guvuma netika, bet viesi panāca jau 3:0. Pēdējā perioda sākumā, kad Gvido Lauga panāca jau 4:0, varēja domāt, ka spēles liktenis izšķirts, bet ar to nebija mierā talsenieki, kuri sāka gūt vienus vārtus pēc otriem, divas reizes samazinot rezultāta starpību līdz minimumam (4:5 un 5:6). Kaut kam vairāk mājiniekiem šoreiz pietrūka laika - "Mogo-RTU/Rockets" varēja svinēt smagi nākušu, bet laimīgu uzvaru ar 6:5.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Oskars Fīrmanis, kurš izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Rezultatīvākais viņa komandā ar trim piespēlēm bija Juris Gribusts, Gvido Laugam divi goli, bet Edijam Hammeram 2 (1+1) punkti. Par labāko starp talseniekiem atzina Matīsu Jansonu, kurš ar 3 (2+1) punktiem bija arī rezultatīvākais, 2 (1+1) punkti Mārtiņa Lapsiņa kontā. "Mogo-RTU/Rockets" pēc šīs uzvaras ar 34 punktiem pakapās uz 3.vietu turnīra tabulā.


JUGLASCIEMS