Eglīša gols atnes ulbrokiešiem uzvaru pār "Lekringu"

10.01.2016

ulbroka_13_12.jpg

"Ulbroka/FS Masters" šosezon kļuvusi par otro komandu, kas regulārā turnīra abās spēlēs uzvarējusi ELVI florbola līgas vīriešiem čempioni Cēsu "Lekringu" - 6:5. Uzvaru nesošos vārtus pamatlaika pēdējā minūtē iemeta Kristers Eglītis.

 

"Ulbroka/FS Masters" pirms šīvakara spēles jau varēja palepoties ar vienu uzvaru pār čempioni "Lekringu", kas turnīra pirmajā riņķī tika savā laukumā - 5:2. Arī otro maču pret cēsniekiem Ulbrokas komanda sāka labi, ātri vien izvirzoties vadībā ar 2:0. Mājinieki gan ātri attapās un pirmajā pārtraukumā varēja doties ar vienu vārtu handikapu - 3:2. Pēc otrās trešdaļas rezultāts gan bija neizšķirts (4:4), tāpat arī sākoties pamatlaika pēdējai minūtei - 5:5. Tomēr veiksme jau atkal bija Ulbrokas florbolistu pusē, jo Kārļa Bulāna piespēle atrada Kristeru Eglīti, kurš meta precīzi un rezultatīvi - 6:5.

 

Par labāko starp uzvarētājiem tika atzīts izšķirošo vārtu autors Kristers Eglītis, bet rezultatīvākais viņa komandā bija Kārlis Bulāns ar 4 (2+2) punktiem. Pa 2 (1+1) punktiem savāca Kaspars Šķēls un Toms Niedre. Labākā spēlētāja balva Cēsu komandā tika divu vārtu autoram Pēterim Trekšem, divus golus iemeta arī Gints Bērtulis. "Ulbroka/FS Masters" pēc šīs uzvaras ar 34 punktiem pakāpās uz 2.vietu turnīra tabulā.

JUGLASCIEMS