"Lekrings" Valmierā apliecina čempiones ambīcijas

08.01.2016

lekrings_abramovs.jpg

Aizraujoša ELVI florbola līgas vīriešiem spēle šovakar notika Vidzemes Olimpiskajā centrā, kur čempione "Lekrings" tikai pēdējā trešdaļā salauza vicelīderes FBK "Valmiera/ViA" pretestību, svinot uzvaru ar 7:3. Pa trim punktiem uzvarētāju labā guva Aleksandrs Abramovs un Andris Malkavs.

 

Vidzemes Olimpiskajā centrā notikušās spēles starp vietējo "Valmieru/ViA" un Cēsu "Lekringu" rezultātam vajadzēja izšķirt to, kura komanda pēc jaunā gada pirmās spēles turnīra tabulā ieņems otro vietu. Maču veiksmīgāk sāka mājinieki, kuri pirmajā periodā pēc sava spēlējošā trenera Aigara Belasova precīza metiena izvirzījās vadībā ar 1:0. Otrās trešdaļas vidū Gatis Liepiņš panāca jau 2:0, tiesa, jau nākamajā minūtē savus pirmos vārtus Ginta Bērtuļa personā guva arī cēsnieki - 1:2. Tikai trešajā periodā čempione "Lekrings" beidzot tika galā ar spītīgajiem valmieriešiem - Cēsu komanda guva veselus sešus vārtus, kamēr "Valmiera/ViA" spēja atbildēt tikai ar vienu precīzu raidījumu - 3:7.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma Gints Bērtulis, kuram divi goli. Rezultatīvāki par viņu ar trim punktiem katram bija Aleksandrs Abramovs un Andris Malkavs. Par labāko starp valmieriešiem atzina Gati Liepiņu, kuram, tāpat kā Aigaram Belasovam, 2 (1+1) punkti. "Lekringam" pēc šī panākuma ir jau 34 punkti, kas cēsniekiem turnīra tabulā ļāva pakāpties uz 2.vietu, apsteidzot tieši šīvakara pretiniekus.

 

Videointervijas: ŠEIT

JUGLASCIEMS