Ulbrokieši sagādā vicečempioniem otro zaudējumu pēc kārtas

03.01.2016

holsts_elvis.jpg

Otro neveiksmi pēc kārtas piedzīvojusi ELVI florbola līgas vicečempione "Mogo-RTU/Rockets", kas šovakar savā laukumā ar 4:7 atzina "Ulbrokas/FS Masters" pārākumu. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts komandas jaunieguvums - vārtsargs Elvis Holsts.

 

ELVI florbola līgas vīriešiem vicečempione "Mogo-RTU/Rockets", kas savā iepriekšējā mačā ar 4:10 bija zaudējusi "Valmierai/ViA", šovakar Rīgā uzņēma "Ulbrokas/FS Masters" florbolistus. 19.minūtes sākumā rezultāts vēl bija 1:1 (uz ulbrokieša Kaspara Šķēla vārtu guvumu ar golu atbildēja rīdzinieku spēlējošais treneris Jānis Jansons), bet pēc pirmā perioda minimāls pārsvars viesiem - 2:1. Otrās trešdaļas laikā izšķirošu izrāvienu izdarīja "Ulbroka/FS Masters", kas izvirzījās vadībā ar 5:1. Pēdējā periodā laukuma saimniekiem neizdevās lauzt spēles gaitu - ar 7:4 uzvarēja Ulbrokas komanda, sagādājot vicečempioniem jau otro zaudējumu pēc kārtas.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Elvis Holsts, kas ulbrokiešiem pievienojās tikai pagājušajā mēnesī, veicot pāreju no Bauskas komandas. Viņš šovakar atvairīja 30 no 34 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija cits bijušais baušķenieks - Toms Niedre, kuram šīvakara spēlē 4 (1+3) punkti, 3 (1+2) punktus savāca Kaspars Šķēls, ar diviem goliem izcēlās Reino Ješēvics, bet 2 (1+1) punkti Ērika Akulova kontā. Par labāko starp "Mogo-RTU/Rockets" spēlētājiem atzina Miķeli Dravnieku, kurš ar rezultativitāti neizcēlās. Divus golus iemeta Mārtiņš Brigmanis, bet Jānim Jansonam 2 (1+1) punkti. "Ulbroka/FS Masters" pēc šīs uzvaras ar 28 punktiem pakāpās uz 5.vietu turnīra tabulā.

JUGLASCIEMS