Novājinātā "Bauska" pamatīgi pabaida vicečempionus

19.12.2015

mogo_jansons.jpg

Pavisam nedaudz līdz īstai sensācijai pietrūka "Bauskas" florbolistiem, kuri arī pēc vairāku līderu aiziešanas šovakar Rīgā spēja izrādīt pamatīgu pretestību ELVI florbola līgas vīriešiem vicečempionei "Mogo-RTU/Rockets", kam piekāpās tikai ar 4:5. Uzvaras vārtus studentiem guva Gvido Lauga.

 

Kamēr Bauskas florbola komandu pēdējā laikā atstājuši vairāki spēlētāji, tostarp līderi, "Mogo-RTU/Rockets" steidz papildināt savu sastāvu, par būtiskāko pastiprinājumu var uzskatīt Juri Gribustu, kurš studentu rindās nupat atgriezies pēc spēku izmēģināšanas Zviedrijas Elites līgā. Tomēr tikai uz papīra "Mogo-RTU/Rockets" sastāvs izskatījās ievērojami pārāks, bet laukumā noritēja visnotaļ līdzīga cīņa. Baušķenieki, nekautrēdamies no sava viesu statusa, nevien atklāja rezultātu (1:0), bet vēl piecas minūtes pirms pamatlaika beigām bija noturējuši neizšķirtu rezultātu – 4:4. Tikai 56.minūtē, izmantojot savas komandas skaitlisko vairākumu, Gvido Laugam izdevās gūt uzvaras vārtus - "Mogo-RTU/Rockets" varēja svinēt ļoti smagi nākušu panākumu ar 5:4.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Mārtiņš Mende, kuram šoreiz rezultativitātes punktu nav, bet rezultatīvākais ar diviem vārtu guvumiem bija Gvido Lauga. Labākā spēlētāja balvu komandā "Bauska" saņēma vārtsargs Reinis Kirilko, kurš atvairīja 31 pretinieku metienu, bet ar diviem goliem izcēlās Pēteris Zeltiņš. "Mogo-RTU/Rockets" pēc šīs uzvaras ar 28 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas 2.vietu.


JUGLASCIEMS