"Rubene" rāda raksturu Talsos

19.12.2015

rubene_bsk.jpg

Četru zaudējumu sēriju ELVI florbola līgā vīriešiem pārrāvusi Kocēnu "Rubene", kas šovakar viesos pie "Talsiem/Krauzera" tikai pēdējā trešdaļā spēja izvirzīties vadībā un svinēt uzvaru ar 7:4. Par labāko spēlētāju kocēniešu sastāvā tika atzīts divu vārtu autors Atis Stepāns.

 

Kocēnu "Rubene", kas iepriekšējās četrās spēlēs bija piedzīvojusi zaudējumus, šovakar viesojās pie "Talsiem/Krauzera". Arī Talsos kocēniešiem neklājās viegli – pēc pirmā perioda viņi zaudēja ar 1:2, bet pēc otrā – ar 3:4. Tikai pēdējā trešdaļā "Rubene" spēja ne vien panākt izlīdzinājumu (4:4), bet arī svinēt uzvaru ar triju vārtu pārsvaru – 7:4.

 

Pa diviem vārtiem uzvarētāju labā guva Ingars Matisons un Atis Stepāns, otrais no kuriem saņēma labākā spēlētāja balvu. Par labāko starp talseniekiem tika atzīts vārtsargs Markuss Plūdums, kurš atvairīja 32 no 36 pretinieku metieniem. Ar divām rezultatīvām piespēlēm viņa komandā izcēlās Mārtiņš Lapsiņš. Kocēnu "Rubene" pēc šīs uzvaras ar 23 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 6.vietā.


JUGLASCIEMS