"Kuršiem" negaidīti smaga sagrāve Valmierā

06.12.2015

valmiera_2015a.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem šodien negaidīti smagu sakāvi piedzīvoja Liepājas "Kuršu" florbolisti, kurus parasti raksturojusi nepiekāpīga cīņa. Liepājniekus Vidzemes Olimpiskajā centrā ar 11:4 burtiski samala FBK "Valmiera/ViA", kuras rindās ar 5 (4+1) punktiem izcēlās Mārtiņš Broks.

 

Liepājas "Kurši", kas izmisīgi cīnās par vietu starp līgas astoņām labākajām komandām, lai varētu piedalīties arī izslēgšanas spēļu turnīrā, šodien viesojās pie "Valmieras/ViA" florbolistiem. Otrās trešdaļas sākumā rezultāts vēl bija neizšķirts (2:2), bet tad mājinieki pamatīgi palielināja savu metienu precizitāti, pirms otrā pārtraukuma izvirzoties vadībā ar 8:3, bet visā spēlē svinēja savu šīs sezonas pārliecinošāko uzvaru ar 11:4.

 

Uzvarētāju sastāvā rezultatīvākais ar 5 (4+1) punktiem bija Mārtiņš Broks, kuram tika arī labākā spēlētāja balva. Divus golus iemeta Ivo Balodis. Par labāko starp liepājniekiem atzina Kasparu Klameru, kurš ar 2 (1+1) punktiem bija rezultatīvākais. FBK "Valmieras/ViA" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ar 23 punktiem ieņem 5.vietu.


JUGLASCIEMS