"Ulbroka/FS Masters" pamatīgi sakauj "Bausku"

06.12.2015

ulbroka_2015c.jpg

Pirmajā no trim šodien paredzētajām ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm "Ulbroka/FS Masters" savā laukumā uzņēma "Bauskas" florbolistus. Ulbrokieši maču sāka ar septiņiem bezatbildes vārtiem, galarezultātā svinot ļoti pārliecinošu uzvaru ar 12:5. Ar 5 (1+4) punktiem uzvarētāju rindās izcēlās Ēriks Akulovs.

 

"Ulbroka/FS Masters" florbolisti šodien savā laukumā uzņēma Bauskas komandu, bet par viesmīlību bija pilnīgi aizmirsuši – jau pirmā perioda laikā mājinieki izvirzījās vadībā ar 3:0, bet spēles vidū panāca jau 7:0. Tikai tad savas vārtu gūšanas iespējas sāka izmantot arī baušķenieki, kuri pirms pēdējās trešdaļas zaudēja ar 4:9. Spēles gaitu "Bauskai" lauzt neizdevās – Ulbrokas komanda svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 12:5.

 

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Ēriks Akulovs, kuram 5 (1+4) punkti, ar 4 (3+1) punktiem izcēlās Artūrs Jurševskis, bet labākā spēlētāja balvu saņēma bijušais baušķenieks Toms Niedre, kura kontā 3 (2+1) punkti. Divus golus iemeta Kārlis Bulāns. Par labāko starp viesiem atzina Pēteri Zeltiņu, kuram 3 (2+1) punkti, ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Ronalds Bēmanis. "Ulbrokai/FS Masters" tagad 23 punkti un 4.vieta turnīra tabulā.

JUGLASCIEMS