"Pārgauja" jau otro reizi pieveic čempionus

04.12.2015

pargauja_2015b.jpg

Viena no ELVI florbola līgas vīriešiem pastarīte SK "Pārgauja" (Stalbe), jau otro reizi šosezon pieveikusi čempioni "Lekringu" (Cēsis) – savā laukumā stalbieši svinēja uzvaru ar 7:4. 5 (2+3) punktus uzvarētāju labā guva Olafs Zvīnis.

 

Stalbes vidusskolā vietējā "Pārgauja" uzņēma čempioni "Lekringu" no tuvējām Cēsīm. Stalbieši ar daudzām uzvarām šosezon nevar palepoties, tomēr starp divām izcīnītajām viena bija tieši pār cēsniekiem – 11:10. Pirms šīvakara mača Stalbes komandai gan bija veseli seši zaudējumi pēc kārtas. Pirmā perioda laikā pēc Olafa Zvīņa precīza metiena ar 1:0 vadībā izvirzījās mājinieki, bet otrās trešdaļas sākumā viņi savu pārsvaru dubultoja – 2:0. Drīz pēc tam ar diviem rezultatīviem Edgara Baloža metieniem pēc kārtas atbildēja "Lekrings", panākot izlīdzinājumu (2:2), tomēr pirms izšķirošās trešdaļas laukuma saimniekiem vienu vārtu pārsvars – 3:2. Pēdējās trešdaļas sākumā stalbieši savus titulētos viesus burtiski šokēja, 74 sekunžu laikā gūdami trīs vārtus – 6:2. Lai kā cēsnieki centās atspēlēties, SK "Pārgauja" savu pārsvaru nosargāja un varēja svinēt trešo uzvaru šosezon – 7:4.

 

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 5 (2+3) punktiem bija Olafs Zvīnis, trīs piespēles Oskara Baloža kontā, bet pa diviem vārtiem iemeta Ronalds Arājs un Sandis Pokkers, kurš saņēma labākā spēlētāja balvu. Par labāko starp Cēsu komandas florbolistiem atzina Edgaru Balodi, kurš ar 3 (2+1) punktiem bija arī rezultatīvākais, pa 2 (1+1) punktiem savāca Artis Jansons un Andis Višņevskis. Stalbes komandai šis panākums gan neļāva pamest turnīra tabulas priekšpēdējo pozīciju – ar desmit punktiem "Pārgauja" joprojām 11.vietā.

JUGLASCIEMS