Valmieriešiem pārliecinošs panākums mačā pret "Pārgauju"

31.10.2015

valmiera_2015b.jpg

Pie pārliecinošas uzvaras ELVI florbola līgā vīriešiem šovakar tika FBK "Valmiera/ViA", kas šovakar savā laukumā ar 9:4 sakāva Stalbes "Pārgauju". Uzvarētāju rindās ar četriem goliem izcēlās Gatis Liepiņš.

 

"Valmiera/ViA", kas šovakar Vidzemes Olimpiskajā centrā uzņēma Stalbes "Pārgauju", cīņu sāka vareni, jau pirmajās 18 minūtēs gūstot piecus bezatbildes vārtus 5:0. Viens no pieciem goliem tika iemests, spēlējot skaitliskajā vairākumā, bet divi – pat mazākumā. Ēc pirmā perioda mājinieki atradās vadībā ar 5:1. Otrajā trešdaļā Valmieras komanda panāca pat piecu vārtu pārsvaru (6:1), bet pēdējā periodā savu pārsvaru nosargāja, svinot pārliecinošu uzvaru ar 9:4.

 

Uzvarētāju rindās ar četriem iemestiem goliem izcēlās Gatis Liepiņš, bet labākā spēlētāja balva tika pasniegta Ivo Baldi, kura kontā 4 (3+1) punkti. Ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Mārcis Mednis. Par labāko starp stalbiešiem atzina vienu vārtu autoru Edgaru Puriņu. "Valmiera/ViA" pēc šīs uzvaras ar 14 punktiem pakāpās uz 4.vietu turnīra tabulā.


JUGLASCIEMS