"Rubene" izkapā uzvaru pār "Kuršiem"

31.10.2015

rubene_bsk.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem ārkārtīgi saspringta cīņa šovakar notika Kocēnos, kur vietējai "Rubenei" tikai pagarinājumā izdevās pārspēt sīkstos Liepājas "Kuršus" – 7:6 ET. Uzvaras vārtus, Kocēnu komandai spēlējot skaitliskajā mazākumā, iemeta Ritvars Bērziņš.

 

Kocēnu "Rubene" šovakar savām laukumā uzņēma Liepājas "Kuršu", pēc pirmā perioda nonākot zaudētājās ar 1:2. Cīņas turpinājumā kocēniešiem četras reizes izdevās izvirzīties vadībā ar vienu vārtu pārsvaru (3:2, 4:3, 5:4 un 6:5), bet viesi vienmēr spēja atspēlēties – 3:3, 4:4, 5:5 un 6:6. Tā kā spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti, abām komandām nācās aizvadīt papildlaiku, kurā no paša sākuma laukuma saimnieki atradās skaitliskajā mazākumā. Tas gan netraucēja tieši tobrīd "Rubenei" gūt savus uzvaras vārtus – ar precīzu metienu izcēlās Ritvars Bērziņš (7:6).

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma izšķirošo vārtu autors Ritvars Bērziņš, kuram šajā mačā divi goli. Pa 3 (2+1) punktiem savāca Ingars Matisons un Atis Stepāns. Par labāko starp liepājniekiem nosauca divu rezultatīvu piespēļu autoru Raiti Bušu, bet pa diviem goliem iemeta Miķelis Krūms un Ričards Dēvits. Kocēnu "Rubene", pateicoties šajā mačā izcīnītajiem diviem punktiem, ar 13 punktiem noturējās turnīra tabulas 5.vietā

 

Videointervijas: ŠEIT


JUGLASCIEMS