Pirmie rindā uz lidojumu – Brunovska un Vitkovskis

26.10.2015

000_baloni.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi ELVI florbola līgas pagājušā mēneša labākos spēlētājus – pa tādiem atzīti FK "Ķekava" uzbrucēja Paula Brunovska un "Lielvārdes" aizsargs Kārlis Vitkovskis. Balva laureātiem tiks nodrošināta sadarbībā ar līgas ģenerālsponsoru mazumtirgotāju ELVI, tas būs neaizmirstams lidojums gaisa balonā.

 

ELVI florbola līgas sievietēm komanda "Ķekava" ar uzbrucēju Paulu Brunovsku sastāvā septembrī aizvadīja divas spēles, abās izcīnot pārliecinošu uzvaru. Sezonas atklāšanas mačā ķekavietes Kocēnos ar 10:5 sakāva čempioni "Rubeni" (Brunovskas kontā viens gols), bet otrā spēlē, kas notika Ķekavas sporta namā, ar 10:3 sagrāva komandu "Ķekavas Bulldogs" (Brunovskai 3 (2+1) punkti). Šobrīd FK "Ķekava" aizvadījusi jau četrus mačus, visos tiekot pie uzvaras, uz ir līgas līdere. Paula Brunovska ar 6 (5+1) punktiem atrodas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju saraksta 11.vietā, bet savā komandā viņa ir otrā labākā punktu guvēja.

 

Arī ELVI florbola līgas vīriešiem komanda "Lielvārde" ar aizsargu Kārli Vitkovski ierindā pagājušajā mēnesī aizvadīja divas spēles. Pirmajā no tām lielvārdieši savā laukumā pašā galotnē izlaida savu pārsvaru un piekāpās "Ulbrokai/FS Masters" pēcspēles metienos, bet otrajā ar 15:8 sakāva Liepājas "Kuršus" (Vitkovskim četri goli). Arī nākamajās sešās spēlēs Lielvārdes florbolisti svinējuši tikai uzvaras, šobrīd viņi ar 22 punktiem ir pārliecinoši līgas līderi. Kārlis Vitkovskis šobrīd guvis 20 (14+6) punktus. Savā komandā viņš ir trešais rezultatīvākais, visā līgā – sestais labākais punktu guvējs, bet starp aizsargiem – labākais.

 

ELVI balvas ieguvēji 2015./2016.g. sezonā

MĒNESIS

ELVI FL sievietēm

ELVI FL vīriešiem

Septembris

 Paula Brunovska (FK Ķekava)

Kārlis Vitkovskis (Lielvārde)

JUGLASCIEMS