"Rubene" pārliecinoši pārāka par "Pārgauju"

25.10.2015

rubene_aa.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem otro uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Kocēnu "Rubene", kas šovakar savā laukumā ar 9:4 sakāva Stalbes "Pārgauju". Ar "hat-trick" uzvarētāju rindās izcēlās Ingars Matisons.

 

"Rubene" savā Kocēnu sporta namā šovakar uzņēma Stalbes "Pārgauju". Lai arī spēles rezultātu 9.minūtē atklāja stalbietis Olafs Zvīnis, kocēnieši ātri vien nodemonstrēja, kurš šajā laukumā ir īstais saimnieks – pēc pirmā perioda mājinieki atradās vadībā ar 2:1, bet pēc otrā – jau ar 7:1. Spēles liktenis praktiski bija izšķirts, tāpēc pēdējā trešdaļa, kuru nedaudz rezultatīvāk aizvadīja "Pārgauja", nespēja viesus glābt no samērā smaga zaudējuma – 4:9.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju komandā nosauca Ingaru Matisonu, kurš izcēlās ar "hat-trick", pa 3 (1+2) punktiem viņa komandas biedriem Ritvaram Bērziņam un Atim Stepānam, bet divus golus iemeta Oskars Keišs. Labākā spēlētāja balvu Stalbes komandā saņēma divu vārtu autors Olafs Zvīnis. "Rubenei" pēc šīs uzvaras 11 punktu un kāpiens uz turnīra tabulas 5.vietu.


JUGLASCIEMS