Debitante FK "NND" uzvar un izvirzās vadībā

27.09.2015

nnd_fk_2015.jpg

Par ELVI florbola līgas sievietēm līderi kļuvusi turnīra debitante FK "NND", kas šovakar ar 5:2 uzvarēja "Rīgas Lauvu" florbolistes. Pa diviem vārtiem uzvarētāju labā guva Ieva Priede un Signe Ose.

 

Spēle notika O.Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolas mājīgajā sporta zālē, ko par savu laukumu izmanto abas komandas, bet šoreiz mājinieces statusā bija "Rīgas Lauvas". Spēles rezultātu gan atklāja nosacītās viešņas – 14.minūtē vienīgos pirmā perioda vārtus guva Signe Ose – 1:0. Spēles vidū bumbiņa ieleca FK "NND" vārtos no pašu spēlētājas nūjas (1:1), bet tas, var teikt, pamodināja debitantes, kuras līdz 36.minūtei izvirzījās vadībā ar 5:1, pēdējos divus vārtus gūstot skaitliskajā mazākumā. 13 sekundes pirms otrā pārtraukuma otros vārtus "Rīgas Lauvu" labā guva Ieva Ločmele (2:5), bet pēdējā periodā rezultāts vairs nemainījās.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju sastāvā saņēma divu vārtu autore Signe Ose, divi goli arī Ievas Priedes kontā. Par labāko "Rīgas Lauvu" rindās atzina Ievu Ločmeli. FK "NND" pēc šīs uzvaras ar trijās spēlēs gūtiem 7 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas 1.vietu.

JUGLASCIEMS