"Talsi/Krauzers" izcīna pirmo uzvaru

27.09.2015

talsi_2015u.jpg

Pie pirmās uzvaras ELVI florbola līgā vīriešiem un trim punktiem turnīra tabulā tikusi komanda "Talsi/Krauzers", kas šodien Kocēnus, nebūdama dueļa favorīte, ar 9:8 pārspēja vietējo "Rubeni". Ar "hat-trick" talsenieku rindās izcēlās Jānis Ragovskis.

 

Kocēnu sporta namā pagājušā čempionāta bronzas medaļniece "Rubene" uzņēma arī šosezon par pastarīti uzskatīto komandu "Talsi/Krauzers". Talseniekiem pūrā bija zaudējums Liepājas "Kuršiem", bet kocēniešiem divi zaudējumi <i>bullīšos</i> un divi punkti, ko viņiem pamatlaika pēdējā minūtē tomēr izdevās izglābt gan pret FK "Rīga", gan pret "Ulbroku/FS Masters". Abu komandu savstarpējā mačā rezultātu jau 2.minūtes pašā sākumā atklāja talsenieks Ģirts Škuburs – 1:0. Tiesa, Kocēnu komandas florbolisti Ritvars Bērziņš un Arnijs Kuratņiks atbildēja ar precīziem metieniem, ļaujot "Rubenei" pirmo periodu uzvarēt ar 2:1. Otrās trešdaļas vidū laukuma saimnieki bija izvirzījušies vadībā ar 4:2, bet tad četrus vārtus četrās minūtēs guva "Talsi/Krauzers", nosverot uzvaras kausus savā pusē – 6:4. Pēdējā periodā Kocēnu komanda izmisīgi centās atspēlēties, tomēr tuvāk par 8:9 tā arī netika. "Talsi/Krauzers" varēja svinēt savu pirmo uzvaru, bet "Rubenei" līdz tai vēl jāpagaida.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā atzina triju vārtu autoru Jāni Ragovski, Ģirtam Škuburam 3 (2+1) punkti, bet pa 2 (1+1) punktiem guva Deivids Barkovskis, Krišs Treimanis un Haralds Roze. Labākā spēlētāja balvu Kocēnu komandā saņēma Atis Stepāns, kurš ar 3 (1+2) punktiem bija rezultatīvākais, divus golus iemeta Jānis bagāts, bet pa 2 (1+1) punktiem savāca Ritvars Bērziņš un Ingars Matisons. "Talsi/Krauzers" pēc šī panākuma turnīra tabulā no pēdējās vietas pakāpās uz sesto pozīciju.


JUGLASCIEMS