FK "NND" debitē ar uzvaru pār buldodzēm

20.09.2015

nnd_fk_2015.jpg

Šovakar ELVI florbola līgā sievietēm notika viena spēle, kurā Virslīgas debitante FK "NND" spēkojās ar augstākās sabiedrības nu jau ilgdzīvotāju – komandu "Ķekavas Bulldogs". FK "NND" debija izdevās spīdoša – Ķekavas komanda tika uzvarēta ar 5:2, trīs rezultativitātes punkti Karīnas Saidovas kontā.

 

Lai arī FK "NND" formāli skaitās ELVI florbola līgas sievietēm debitante, patiesībā to par tādu var nosaukt tikai ar piespiešanos, jo komandā pietiek pieredzējušu spēlētāju, arī tādu kuras spēlējušas gan Latvijas U19, gan pieaugušo izlasē, un ir valstsvienības kandidātu lokā joprojām. Tieši tāpēc varēja paredzēt, ka O.Kalpaka pamatskolas sporta zālē cīņa būs nopietna. FK "NND" pirmos vārtus Virslīgā guva Ieva Priede, kura 12.minūtē atklāja spēles rezultātu – 1:0. Ķekaviete Inga Ametere pēc dažām minūtēm atbildēja ar precīzu metienu – abām komandām dodoties pārtraukumā, rezultāts bija neizšķirts – 1:1. Otrajā trešdaļā pēc Māras Stapkēvičas un Lindas Austrumas veiksmes uzbrukumā laukuma saimnieces ieguva divu vārtu pārsvaru (3:1), bet Zanda Ozoliņa ar rezultatīvu metienu drīz vien atjaunoja intrigu – 2:3. Spēles atrisinājums nāca pēdējā periodā, kura laikā FK "NND" spēlētājas Karīna Saidova un Santa Muceniece guva vēl divus vārtus, kamēr "Ķekavas Bulldogs" florbolistes palika tukšā – 5:2.

 

FK "NND" rindās rezultatīvākā ar 3 (1+2) punktiem bija Karīna Saidova, bet Ievai Priedei 2 (1+1) punkti. Tieši Ieva Priede tika atzīta par labāko savas komandas spēlētāju, bet ķekaviešu nometnē tāds pats gods tika Ingai Ameterei. Atgādinām, ka FK "NND" šomēnes piedalās projektu konkursā labiedarbi.lv, cerot iegūt finansējumu jaunu formu iegādei. Ja vēlies atbalstīt jauno komandu, balso: ŠEIT !

 

FK "NND" – "Ķekavas Bulldogs" 5:2 (1:1, 2:1, 2:0)

Metienu attiecība:

28:26 (12:9, 10:8, 6:9)

Rezultatīvākās:

FK "NND" – Karīna Saidova 3 (1+2), Ieva Priede 2 (1+1), Linda Austruma 1 (1+0), Santa Muceniece 1 (1+0), Māra Stapkeviča 1 (1+0), Līga Andersone 1 (0+1).

"Ķekavas Bulldogs" – Inga Ametere 1 (1+0), Zanda Ozoliņa 1 (1+0), Līga Vancāne 1 (0+1).

JUGLASCIEMS