SK "Pārgauja" izcīna uzvaru Talsos

21.03.2015

pargauja_2014.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem izslēgšanas spēlēs neiekļuvušo komandu papildturnīrā Stalbes "Pārgauja" šovakar viesojās pie "Talsiem/Triobet", kur guva uzvaru ar 8:5. Uzvarētāju rindās ar "hat-trick" izcēlās Rolands Jānelsiņš.

 

Stalbes "Pārgauja", viesojoties pie "Talsiem/Triobet", jau pirmo triju minūšu laikā iemeta divus vārtus (2:0), bet cīņas turpinājumā viesu uzbrukums sāka buksēt. Vēl pirmā perioda laikā talsenieki atguva vienus vārtus (1:2), bet spēles vidū panāca neizšķirtu rezultātu (2:2). Tomēr vadībā izvirzīties "Talsiem/Triobet" tā arī neizdevās – pēc otrās trešdaļas triju vārtu pārsvars bija stalbiešiem (5:2), bet līdz pēdējā perioda vidum viņi iemeta vēl trīs golus (8:2). Līdz finālsvilpei mājinieki spēja trīs vārtus atgūt. SK "Pārgauja" svinēja uzvaru ar 8:5, turnīra tabulā ar 48 punktiem ieņemot 10.vietu

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina vienu vārtu autoru Emīlu Eglīti, pa 2 (1+1) punktiem savāca Lauris Ābols un Edijs Vents, bet rezultatīvākais ar "hat-trick" bija Rolands Jānelsiņš. Labākā spēlētāja balvu Talsu komandā saņēma Deivids Barkovskis, kuram 2 (1+1) punkti, Kriša Treimaņa kontā divi goli, bet rezultatīvākais ar 4 (2+2) punktiem bija Andris Blumbahs.

 

"Talsi/Triobet" - SK "Pārgauja" 5:8 (1:2, 1:3, 3:3)

JUGLASCIEMS