"Cēsu alus/Lekrings" atgūst vadību sērijā

21.03.2015

lekrings_rajeckis_a.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem pusfināla sērijas trešajā spēlē, kas notika Kocēnos, "Cēsu alus/Lekrings" spraigā cīņā ar 6:4 uzvarēja vietējo "Rubeni", sērijā līdz četrām uzvarām atgūstot vadību – 2:1. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 3 (2+1) punktiem bija Andris Rajeckis.

 

Sērijas pirmajās divās spēlēs, kas notika Cēsīs, "Cēsu alus/Lekrings" un "Rubene" uzvaras dalīja uz pusēm – 8:4 un 3:6. Šodien Kocēnu sporta namā spēles rezultātu 9.minūtē atklāja cēsnieki Toma Šmita personā (1:0), tomēr jau perioda vidū vadības grožus pārņēma laukuma saimnieki – 2:1. Pēc pirmās trešdaļas rezultāts gan neizšķirts – 2:2. Otrajā periodā minimālu pārsvaru atkal ieguva "Cēsu alus/Lekrings" (3:2), bet pēdējās trešdaļas vidū viesi izvirzījās vadībā jau ar 5:2. "Rubene" steidza atspēlēties, un daudz netrūka, ka tas būtu izdevies – pēc Ingara Matisona un Jāna Bagāta metieniem rezultāts kļuva 4:5. Punktu šim mačam gan pielika cēsnieks Andris Rajeckis, kurš pamatlaika pēdējā minūtē raidīja bumbiņu tobrīd tukšajos kocēniešu vārtos. "Cēsu alus/Lekrings" varēja svinēt smagi nākušu uzvaru ar 6:4, kas cēsniekiem sērijā līdz četriem panākumiem ļāva atgūt vadību – 2:1. Jau rīt turpat Kocēnos abas komandas spēkosies vēlreiz.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma divu vārtu autors Toms Šmits, divas piespēles Tomam Rīsmanim, bet rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem bija Andris Rajeckis. Par labāko "Rubenes" sastāvā atzina Reini Mirkšu, kurš izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, divus golus iemeta viņa komandas biedrs Ingars Matisons.

 

Videointervijas: ŠEIT

 

"Rubene" - "Cēsu alus/Lekrings" 4:6 (2:2, 0:1, 2:3), sērijā 1:2


JUGLASCIEMS