"Rubene" pret RSU panāk 2:0

15.03.2015

rubene_torstere.jpg

ELVI florbola līgas sievietēm pusfināla sērijā pie otrā panākuma divās spēlēs tikusi Kocēnu "Rubene", kas šodien savā laukumā ar 7:3 uzvarēja RSU florbolistes. Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 4 (3+1) punktiem bija Santa Torstere.

 

Šodien Kocēnu sporta namā vietējā "Rubene" un RSU aizvadīja pusfināla sērijas otro spēli. Ja vakar kocēnietes izšķirošo pārsvaru guva jau pirmajā periodā, bet visā mačā svinēja pārliecinošu uzvaru ar 11:3, tad otrajā mačā viņām nemaz tik viegli negāja. Rezultātu Sabīnes Dronkas personā atklāja viešņas, bet pēc pirmā perioda uz tablo bija kaujiniecisks neizšķirts – 1:1. Neizšķirts (2:2) bija arī 27.minūtes sākumā, bet tad gan rīdzinieces vairs neizturēja čempioņu spiedienu – pēc otrās trešdaļas "Rubene" atradās vadībā ar 7:2. Pēdējā periodā laukuma saimnieces vārtus vairs neguva, bet arī RSU vienīgais gols tikai padarīja pieklājīgāku šīs spēles rezultātu – 3:7. Sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām Kocēnu "Rubene" izvirzījusies vadībā ar 2:0, nākamās divas spēles abas komandas aizvadīs nākamās nedēļas nogalē Rīgā.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina Santu Torsteri, kura ar 4 (3+1) punktiem bija arī rezultatīvākā. Viņas komandas biedrenei Lienei Adamanei 3 (1+2) punkti. Kā labāko starp RSU florbolistēm nosauca vienu vārtu autori Ievu Priedi, bet rezultatīvākā ar 2 (1+1) punktiem bija Viktorija Gudino.

 

"Rubene" - RSU 7:3 (1:1, 6:1, 0:1)


JUGLASCIEMS