Sportland mēneša spēlētāji – Varša un Matisons

18.02.2015

sportland_logo.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Elvi florbola līgas janvāra mēneša labākos spēlētājus – šoreiz šo godu izpelnījušies viena kluba – Kocēnu "Rubenes" - florbolisti Tatjana Varša un Ingars Matisons. Balva laureātiem tiks pasniegta sadarbībā ar sporta preču mazumtirdzniecības tīklu Sportland.

 

Elvi florbola līgas sievietēm komanda "Rubene" ar aizsardzi Tatjanu Varšu sastāvā janvārī aizvadīja divas spēles, tiekoties ar "Ķekavas Bulldogs" florbolistēm, un abās izcīnīja pārliecinošu uzvaru – viesos ar 7:3 (Varšai 3 (1+2) punkti), bet savā laukumā ar 13:2 (Varšai 4 (1+3) punkti un labākās spēlētājas balva). Kocēnu "Rubene" 13 spēlēs svinējusi 11 uzvaras un turnīra tabulā ieņem 1.vietu. Tatjana Varša šosezon kopumā guvusi 22 (8+14) punktus un ir ceturtā rezultatīvākā spēlētāja savā komandā.

 

Februāra sākumā Tatjana Varša Latvijas izlases sastāvā piedalījās pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā Valmierā, kurā mūsu florbolistes izcīnīja 2.vietu, nodrošinot sev tiesības decembrī spēlēt desmitajā pasaules čempionātā, kas notiks Somijas pilsētā Tamperē. Varša šajās spēlēs izcēlās ar 4 (2+2) rezultativitātes punktiem.

 

Elvi florbola līgas vīriešiem komanda "Rubene" ar uzbrucēju Ingaru Matisonu ierindā pagājušajā mēnesī aizvadīja septiņas spēles, visās izcīnot uzvaru. Kocēnieši viesos ar 6:3 pieveica "Ulbroku/FS Masters" (Matisonam 4 (2+2) punkti), savā laukumā ar 3:2 pārspēja "Bausku" (Matisonam viena rezultatīva piespēle), viesos ar 9:5 uzvarēja "Talsus/Triobet" (Matisonam divi vārtu guvumi), savā laukumā ar 7:5 pieveica "Valmieru/ViA" (Matisonam divi goli), viesos ar 8:5 uzvarēja "Lielvārdi" (Matisonam 3 (2+1) punkti), savā laukumā ar 7:3 sakāva "Cēsu alu/Lekringu" (Matisonam 3 (2+1) punkti), kā arī viesos ar 11:8 pārspēja "Ķekavas Bulldogs" florbolistus (Matisonam "hat-trick"). Kocēnu "Rubene" ar 52 punktiem ir Elvi florbola līgas regulāro turnīru noslēdza 3.vietā, izslēgšanas spēlēs kocēnieši spēkosies ar Liepājas "Kuršiem". Ingars Matisons ar individuāli gūtiem 57 (39+18) punktiem ir trešais rezultatīvākais savā komandā, bet visā līgā – astotais labākais.

 

Sportland balvas ieguvēji 2014./2015.g. sezonā

MĒNESIS

Elvi FL sievietēm

Elvi FL vīriešiem

Septembris

 ---

Edžus Ceriņš (Ulbroka/FS Masters)

Oktobris

Edīte Bankava (Rubene)

Edijs Hammers (FK Rīga)

Novembris

Gundega Vancāne (FK Ķekava)

Aivis Kusiņš (Lielvārde)

Decembris

Zeltīte Bankava (Rubene)

Atis Blinds (Mogo-RTU/Rockets)

Janvāris

Tatjana Varša (Rubene)

Ingars Matisons (Rubene)

 

Sportland

JUGLASCIEMS