"Mogo-RTU/Rockets" uzvar regulārajā turnīrā

15.02.2015

mogo_lauga.jpg

Par Elvi florbola līgas vīriešiem regulārā turnīra uzvarētāju kļuvusi komanda "Mogo/RTU/Rockets". Šis panākums tika kaldināts šovakar Stalbē, kur rīdzinieki ar 18:2 sagrāva vietējo "Pārgauju".

 

Elvi florbola līgā vīriešiem līdz pat pēdējais spēļu kārtai nebija droši zināmi regulārā turnīra uzvarētāji. Galvenie pretendenti uz šo godu bija "Mogo-RTU/Rockets" florbolisti, tomēr, ja viņi šovakar Stalbē neuzvarētu vietējo "Pārgauju", 1.vietu varēja ieņemt "Cēsu alus/Lekrings". Studenti nebija noskaņoti jokot – jau pirmā perioda laikā viņi ielika drošus pamatus savai uzvarai (8:1), bet otrajā un trešajā parūpējās par pamatīgas sagrāves sarūpēšanu "Pārgaujai" – 18:2. "Mogo-RTU/Rockets" regulārajā turnīrā finišēja ar 64 punktiem un 1.vietu ar visām no tās izrietošajām priekšrocībām. Ceturtdaļfinālā rīdzinieki tiksies ar "Valmieras/ViA" florbolistiem.

 

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 8 (7+1) punktiem bija Gvido Lauga, kurš saņēma labākā spēlētāja balvu, 5 (2+3) punktus guva Atis Blinds, Kārlim Bulānam un Tomam Rutkim pa četriem punktiem, bet Juris Gribusts un Jānis Jansons guva pa trim punktiem. Abus vārtus "Pārgaujas" labā iemeta Emīls Eglītis, kurš arī tika atzīts par labāko.

 

SK "Pārgauja" - "Mogo-RTU/Rockets" 2:18 (1:8, 0:5, 1:5)

JUGLASCIEMS