"Ulbroka/FS Masters" paņem trīs punktus no pastarīšiem

15.02.2015

ulbroka121.jpg

Elvi florbola līgas vīriešiem debitante "Jelgavas novads" šovakar viesojās pie "Ulbrokas/FS Masters" florbolistiem, bet arī tur nespēja izcīnīt kaut punktu. Ulbrokieši uzvarēja ar 8:3, par labāko starp viņiem tika atzīts Kaspars Šķēls.

 

"Ulbroka/FS Masters" savā laukumā uzņēma "Jelgavas novada" florbolistus, kuriem regulārā turnīra 23 spēlēs nebija izdevies izcīnīt ne punkta. Ulbrokā jelgavnieki atzīstami aizvadīja pirmo periodu, kurā zaudēja ar tikai 1:2, bet otrajā trešdaļā laukuma saimnieki ieguva jau triju vārtu handikapu (5:2), praktiski nodrošinot sev uzvaru. Pēdējā periodā Ulbrokas komanda savu pārsvaru palielināja līdz pieciem goliem un varēja svinēt panākumu ar 8:3. "Ulbroka/FS Masters" regulārajā turnīrā finišēja ar 41 punktu un 7.vietā, bet izslēgšanas spēles nūjas krustos ar "Cēsu alu/Lekringu".

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem atzina Kasparu Šķēlu, kuram, tāpat kā Pēterim Freimanim, šajā mačā 3 (2+1) punkti. Pa 2 (1+1) punktiem guva Krišjānis Zeps un Reino Ješēvics. Labākā spēlētāja balvu "Jelgavas novada" rindās saņēma vārtsargs Gundars Krīpēns, kurš atvairīja 33 pretinieku metienus, bet rezultatīvākais ar divām piespēlēm bija Mārtiņš Zvidra.

 

"Ulbroka/FS Masters" - "Jelgavas novads" 8:3 (2:1, 3:1, 3:1)


JUGLASCIEMS