"Bauska" īstā trillerī uzvar buldogus

15.02.2015

bauska_niedre.jpg

Ļoti rezultatīvā Elvi florbola līgas vīriešiem spēlē FK "Bauska" izsēja piecu vārtu pārsvaru pret "Ķekavas Bulldogs" florbolistiem, pēc tam nonāca zaudētājos ar 7:10, tomēr pamatlaika pēdējās četrās minūtēs guva četrus vārtus un varēja svinēt panākumu ar 11:10. Uzvaras golu 21 sekundi pirms pamatlaika beigām iemeta Toms Niedre.

 

FK "Bauska" un "Ķekavas Bulldogs" spēle situāciju turnīra tabulā nevarēja ietekmēt, tomēr cīņa izvērtās ārkārtīgi spraiga un interesanta. Maču labā sāka baušķenieki, kuri pirmā perioda laikā bija izvirzījušies vadībā ar 6:1, bet pirmajā pārtraukumā devās ar triju vārtu pārsvaru – 6:3. Jau otrās trešdaļas laikā vadību pārņēma ķekavieši (7:6), bet 55.minūtē viņu handikaps sasniedza trīs golus – 10:7. Tomēr Bauskas florbolistiem izdevās paveikt šķietami neticamo – pamatlaika pēdējo četru minūšu laikā mājinieki guva četrus vārtus, divus no tiem – spēlējot skaitliskajā mazākumā. Uzvaru nesošo golu 21 sekundi pirms finālsvilpes iemeta Toms Niedre – 11:10. FK "Bauska" ar 35 punktiem regulāro turnīru noslēdza 9.vietā.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā atzina Tomu Niedri, kuram 5 (2+3) rezultativitātes punkti. Tikpat punktu arī Dināram Vaitaitim, bet ar trīs vārtu guvumiem izcēlās Ģirts Laugalis. Labākā spēlētāja balvu "Ķekavas Bulldogs" rindās saņēma Intars Labsvārds, kurš savāca 3 (2+1) punktus. Divus vārtus viņa komandā guva Oskars Repke, trīs – Oskars Eglītis, bet rezultatīvākais ar 4 (2+2) punktiem bija Matīss Jansons.

 

FK "Bauska" - "Ķekavas Bulldogs" 11:10 (6:3, 0:4, 5:3)

JUGLASCIEMS