"Mogo-RTU/Rockets" revanšējas cēsniekiem un saasina cīņu par 1.vietu

17.01.2015

mogo_lauga.jpg

Šovakar Rīgas Olimpiskajā sporta centrā spēkiem mērojas abas Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas līderes - "Mogo-RTU/Rockets" un "Cēsu alus/Lekrings". Ar 7:3 uzvarēja studenti, revanšējoties cēsniekiem par turnīra pirmajā aplī piedzīvoto zaudējumu un saasinot cīņu par regulārā turnīra uzvarētāju titulu. Ar "hat-trick" uzvarētāju rindās izcēlās Gvido Lauga.

 

Turnīra tabulas 1.vietas īpašniece "Mogo-RTU/Rockets" savā laukumā uzņēma vicelīderi "Cēsu alu/Lekringu". Tiesa, pēc zaudētajiem punktiem pirmā vieta pienāktos tieši cēsniekiem, kuri regulārā turnīra pirmajā aplī pārspēja rīdziniekus ar 6:5. 10.minūtes sākumā rezultāts bija neizšķirts (1:1), bet tad trīs vārtus pēc kārtas guva Rīgas komandas uzbrucējs Gvido Lauga, otrās trešdaļas sākumā panākot 4:1. Arī pēc otrā perioda studentiem bija triju vārtu pārsvars (5:3), bet pēdējā trešdaļā viņi guva vēl divus bezatbildes vārtus – 7:3. "Mogo-RTU/Rockets" ar 46 punktiem joprojām ieņem 1.vietu turnīra tabulā, bet "Cēsu alus/Lekrings" seko ar 42 punktiem. Cēsniekiem trīs spēles rezervē.

 

"Mogo-RTU/Rockets" labā trīs vārtus guva Gvido Lauga, 3 (1+2) punkti Kārlim Bulānam, bet pa diviem punktiem savāca Juris Gribusts, Atis Blinds un Toms Rutkis. Rezultatīvākais starp cēsniekiem ar 2 (1+1) punktiem bija Andris Malkavs.

 

"Mogo-RTU/Rockets" – "Cēsu alus/Lekrings" 7:3 (3:1, 2:1, 2:1)


JUGLASCIEMS