Kocēnu sporta namā karantīna, atceltas florbola spēles

30.11.2013

kocenu_sporta_nams.jpg

Ņemot vērā to, ka vairāki florbola komandas "Rubenes" spēlētāji saslimuši ar infekcijas slimību, mediķi pieņēmuši lēmumu Kocēnu sporta namā noteikt karantīnu. Lai izsargātos no iespējamās infekcijas izplatīšanās arī citās komandās, Latvijas Florbola savienība atcēla šonedēļ Kocēnos paredzētās spēles, nenotiks arī rīt Liepājā paredzētais mačs starp "Kuršiem" un "Rubeni".

 

Kocēnu "Rubenes" treneris Ainārs Zelčs pastāstīja, ka slimnīcā ievietoti četri viņa komandas florbolisti. "Rubenei" pietiek spēlētāju, lai aizvadītu abas šīs nedēļas nogalē paredzētās spēles, tomēr tieši karantīnas dēļ pieņemts lēmums pārcelt tās uz vēlāku laiku. Florbola līdzjutējiem jārēķinās ar to, ka nenotiks ne šodien Kocēnos ieplānotais mačs starp "Rubeni" un FK "Madona", ne arī rīt Liepājas Olimpiskajā centrā paredzētā spēle starp "Kuršiem" un "Rubeni". Jāpiebilst, ka abas šīs spēles bija plānots translēt interneta TV tiešraidē portālā Sportacentrs.com.

 

Tāpat atceltas zemāko līgu florbola spēles, kurām šonedēļ bija jānotiek Kocēnu sporta namā, izņemot Latvijas Bērnu un jaunatnes čempionāta meiteņu U18 vecuma grupas komandu sabraukumu. Trīs meiteņu komandu spēles rīt notiks Kocēnu novadā, tikai Rubenes sporta zālē.

SF
JUGLASCIEMS