"Lielvārde" rezultatīvā spēlē pieveic "Pārgauju"

30.11.2013

torsters.jpg

Septīto uzvaru pēc kārtas Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā izcīnījusi komanda "Lielvārde", kas šodien viesos ar 11:6 pārspēja Stalbes "Pārgauju". Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 5 (3+2) punktiem bija komandas kapteinis Sandris Virsnītis, bet labākā spēlētāja gods tika Ervīnam Torsteram.

 

"Lielvārde", kopš tās vadību uzņēmies treneris Iļja Nazarovs, bija izcīnījusi jau sešas uzvaras pēc kārtas. Mačā pret Stalbes "Pārgauju" rezultātu jau 1.minūtē atklāja lielvārdiešu aizsargs Ervīns Torsters – 1:0. Tomēr arī stalbieši nepalika atbildi parādā – pēc pirmā perioda viesiem bija tikai vienu vārtu pārsvars – 4:3. Otrās trešdaļas laikā "Lielvārde" savu handikapu dubultoja (7:5), bet galarezultātā izcīnīja uzvaru ar piecu vārtu pārsvaru – 11:6. Uzvara "Lielvārdei" ļāva nosargāt savu 6.vietu turnīra tabulā.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Ervīns Torsters, kuram 3 (2+1) punkti. Pa trim punktiem arī Aivim Kusiņam, Mārtiņam Zaikovskim un Artim Savinam, bet rezultatīvākais ar 5 (3+2) punktiem bija komandas kapteinis Sandris Virsnītis. Labākā spēlētāja gods Stalbes komandā tika Ivo balodim, kurš ar 3 (1+2) punktiem bija arī rezultatīvākais "Pārgaujas" sastāvā.

JUGLASCIEMS